Allergi hest-hund-kat

Når en hest, hund eller kat har fået konstateret allergi er det vigtigt at finde kilde enten ved en test hos Center For Alternativ Behandling eller ved en blodprøve hos dyrlægen – en test er hurtig og enkel og giver et fint arbejdsredskab.

Når først allergenet er fundet, skal den egentlig behandling påbegyndes, det er individuelt fra individ til individ, samt er det også vigtigt at tage ejers muligheder og vilkår med ind i overvejelserne.

På Center For Alternativ Behandling anbefaler vi altid at årsagsbehandle frem for at symptombehandle-

En årsagsbehandling starter altid med den ovenfor omtalte test, alt efter hvad testen viser vil en behandling planlægges.

Det allerførste man skal gøre når man har et dyr med allergi er, hvis muligt, at fjerne allergenet fra dens miljø, sådan at man fx ved støv allergi, fjerne alt det allergifremkaldende i dyrets nærhed, er det inde dyr og der forekommer støvallergi så skal alle tæpper der kan indeholde og “fange” støv fjernes fra dyrets omgiveler, er det ude dyr skal emner der indeholder støv fjernes og erstattes med støvhæmmende emner istedet.

 

Har man med pollen allergi at gøre så er det straks svære at “fjerne” allergenet og her skal der sættes ind med kompetent behandling hurtigst muligt.

Mange dyr har fødevare allergi og her skal der ud over behandling sættes ind med nye og testede foderplaner, samt en udrensning og opbygning af hele immunforsvaret.

 

Nøjagtig som med mennesker kan hypno healing og tankefelts terapi være en stor hjælp, sammen med vitamin og mineral boost til immunforsvaret og en udrensning og opbygning af tarmsystemet, er der stor chance for en markant bedring inden for meget kort tid.

Selv om vi ikke er til symptombehandling så kan visse allergier være så invaliderende at symptombehandling er nødvendig, men det skal altid forgå sammen med en egentlig årsagsbehandling.

Allergi kan være meget forskellig og det er vigtigt at få hjælp så hurtigt som overhovedet muligt – på Center For Alternativ Behandling har vi erfaring med mange former for allergi og kan både behandle og vejlede sådan at dyrene kan få et godt og fornuftigt liv – det er dog vigtigt at forstå at  ejer er en stor del af dyrenes helbred og det næsten altid vil kræve ændringer i hverdagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt os på 60 70 11 67 for en uforpligtende snak

 

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.