Alle Dyr

Alle dyr har brug for omsorg er de syge, har de ondt eller har de ændre adfærd er det vigtigt at være opmærksom og gøre noget ved problemet.

Alle dyr har som mennesker brug for at få løst op for diverse spændinger og traumer, eneste forskel er at dyr ikke kan fortælle os, hvor det gør ondt eller er ubehageligt.

Mange dyr går med skævheder, der påvirker deres adfærd, eller trænings iver—gennem behandling kan disse skævheder rettes/ændres så dyrene bliver forandrede i hverdagen og samværet bliver optimalt.

Det er kan være svært, at finde den direkte årsag til de problemerne vi har med vores dyr —med mindre det er et synligt sår, en brækket knogle osv. men vi kan mærke på vores dyrs adfærd at noget ikke er korrekt.

Center For Alternativ Behandling kan med udgangspunkt i de forskellige behandlingsformer afhjælpe mange af de problematikker vi oplever med vores dyr i dag.

Gennem grundig undersøgelse og behandling af dyrene, vil det i de fleste tilfælde være muligt at finde og afhjælpe både kroniske og akutte skader eller påvirkninger.

Erfaringen har vist, at dyr altid skal behandles ud fra et helheds syn – at både den aktuelle skade, almen tilstanden, foder, tilskud, træning, skade historik, miljøpåvirkninger osv. er vigtige faktorer i behandlingen.

Der er stor forskel på at behandle en hund eller fugl, så endelige på de forkellige undersider for at se hvilke behandlinger der er mulige for lige netop dit dyr.

Har du problemer eller skader der ikke er nævnt her eller på undersiderne er du velkommen til at kontakte os for en snak på 60 70 11 67

En helt almindelig behandling tager ca. halvanden time. Det er vigtigt at dyret  får rigeligt at drikke, samt for mulighed for at gå lidt rundt inden turen hjem.

Vi tilbyder termografisk fotografering i forbindelse med anden behandling eller genoptræning. klik her for yderligere information

Har du ikke mulighed for at komme til Center For Alternativ Behandling —eller mener du at det vil være bedste med behandling i hjemstalden eller hjemmet, har du mulighed for at bestille hjemmebesøg.