Alle Dyr

Alle dyr har brug for omsorg, har de belastning, ubalancer eller har de ændret adfærd, er det vigtigt at være opmærksom og gøre noget ved problemet, som mennesker har dyr brug for at få løst op for diverse spændinger og traumer, eneste forskel er at dyr ikke kan fortælle os, hvor det gør ondt eller er ubehageligt.

Mange dyr går med skævheder, der påvirker deres adfærd eller trænings iver—gennem afspænding kan disse skævheder rettes/ændres så dyrene bliver forandrede i hverdagen og samværet bliver optimalt.

Det er kan være svært, at finde den direkte årsag til de problemerne vi har med vores dyr —med mindre det er et synligt sår, en brækket knogle osv. men vi kan mærke på vores dyrs adfærd at noget ikke er korrekt.

På Center For Alternativ Behandling kan vi med udgangspunkt i de forskellige behandlingsformer og terapeutiske tilgange, ofte afhjælpe mange af de problematikker vi oplever med vores dyr i dag.

Gennem grundig undersøgelse og komplementær behandling af dyrene, vil det i de fleste tilfælde være muligt at finde og afhjælpe både kroniske og akutte skader eller påvirkninger.

Erfaringen har vist, at dyr altid skal betragtes ud fra et helheds syn – at både den aktuelle skade, almen tilstanden, foder, tilskud, træning, skade historik, miljøpåvirkninger osv. er vigtige faktorer.

Der er stor forskel på en hund,  en fugl  eller et landbrugsdyr også lovgivningsmæssigt, så se endelige på de forkellige undersider for at se hvilke behandlinger og terapier, der er mulige for lige netop dit dyr.

Har du problemer eller skader der ikke er nævnt her eller på undersiderne er du velkommen til at kontakte os for en snak på 60 70 11 67

En helt almindelig behandling tager ca. halvanden time. Det er vigtigt at dyret  får rigeligt at drikke, samt for mulighed for at gå lidt rundt inden turen hjem.

Vi tilbyder termografisk fotografering i forbindelse med anden behandling eller genoptræning. klik her for yderligere information

Har du ikke mulighed for at komme til Center For Alternativ Behandling —eller mener du at det vil være bedste med behandling i hjemstalden eller hjemmet, har du mulighed for at bestille hjemmebesøg.

Vi gør opmærksom på at en alternativ og komplementær konsultation aldrig kan erstatte et besøg hos din dyrlæge.


close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.