Gigt

Gigt smerter er en svær størrelse og der har gennem tiderne være utrolige mange mirakelkure i omløb for alle former for gigt.

Lad os for nemhedens skyld slå fast, der findes ingen mirakelkur, til gengæld findes der utrolig mange muligheder for at bedre livskvaliteten for gigt ramte uden at det behøver betyde nedsat eller ændrede livsvilkår.

På Center For Alternativ Behandling arbejder vi altid ud fra en individuel synsvinkel, sådan at vi i behandling kan tage videst muligt hensyn til den enkeltes ønsker for sin egen hverdags situation.

 

Kost:

Kostændring eller kostomlægning er for mange et fy ord, fordi det er begrænsende både personligt og i sociale sammenhænge, men gennem en individuel vejledning og test af fødevare vil vi i langt de fleste tilfælde kunne begrænse ændringerne til et acceptabelt niveau.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler samt gode olier er vigtigt for et godt liv med gigt, og ved at finde det optimale niveau for at skabe balance i systemet, vil klienten opleve bedring.

Immunforsvaret skal der passes ekstra på, derfor er mave og tarmsystem prioriteret højt i en samlet behandling plan.

Urter

Urter er naturens eget apotek og det er her vi kan hente rigtigt meget hjælp, når først kroppens basale behov er mættet.

Æteriske olier

Æteriske olier, individuelt blandet så det passer til netop dine symptomer, gør livet lidt lettere på de dage der ellers ville være “øv dage” vær opmærksom på at brugen af æteriske olier altid er symptombehandling. 

Kosttilskud:

Visse kosttilskud er gode andre mindre effektive, vi vejleder ud fra en individuelt udarbejdet regenerations program, sådan at vi som oftes kan nedsætter mængden af tilskud til en minimum. 

Manuel behandling: 

Ofte vil man som gigt ramt have glæde af manuel behandling, det er dog meget forskelliget hvilke former for manuel behandling, der tiltaler – vi på Center For Alternativ Behandling vejleder ud fra individuelle hensyn og rammer. 

Regenerations program/plan

En behandlingsplan og regenerations programvil altid indeholde ovenstående parametre, individuelt udarbejde i samarbejde og samråd med klienten.

 

Vi kan ikke og vil ikke love at klienten aldrig kommer til at mærke sin gigt, men vi kan love at vi vil gøre en indsats for at mindske ubehaget, smerterne og følgevirkningerne.

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her