Kombinationsbehandling

Første gang du kommer til behandling:

Vi anbefaler at du bestiller en kombinationsbehandling første gang du besøger os, det betyder nemlig at vi ikke lægger os fast på en enkle behandlingsform, men arbejder tværfagligt.

Det første du vil opleve er at, vi tager en snak om årsagen til at du kommer til behandling samt at vi påbegynder din journal, her skal stå de informationer du giver, altså dine helbredsoplysninger, hvilken medicin og kosttilskud samt vitaminer og mineraler du tager på dagligt basis, om du har nogle kroniske sygdomme osv. – vi tager en snak om dine forventninger og ønsker, sådan at vi hurtigt kan forventningsafstemning. Du skal også underskrive en samtykkeerklæring, hvis du ikke allerede har klaret det over nettet. Ovenstående er jfn. datatilsynests regler GDPR og er specificeret i vores privatlivspolitik.

Når først det kendelige er overstået vil vi cheke dit bevægemønster, vi ser på hvordan du går, om du har skævheder i bevægelsen og evt. har styrkeforskydelser. Det er vigtigt for at kunne sammensætte en effektiv behandlingsplan.

Vi tager også termografen i brug, så vi kan finde belastningens udgangspunkt i forhold til kroppens meridianer og energistrømninger.

Når vi begynder den egentlige behandling, så er det med afsæt i flere manuelle behandlingsformer samt en tværfaglig tilgang, sådan at du ud over at blive behandlet med zoneterapi, kranio sakral terapi, akupunktur/akupressur samt organmassage/terapi modtager tilbud om rådgivning i forhold til kost, vitaminer og mineraler samt evt. homøopati, som en vigtigt støtte terapi i forhold til dine individuelle mål. jfn. forventningsafstemningen.

Du ligger ca. 10 minutter og slapper af efter endt behandling samtidig med at vi evt. lægger LTSén på de mest belastede områder vi har arbejde med, dette for at styrke ophelingen.

Inden du rejser dig fra briksen, får du kildevand og vi planlægger dit videre forløb, samt får du individuel udarbejdet information ang. kost, vitaminer og mineraler samt fedtsyre, der vil kunne være god støtte terapi i dit forløb.

Vi afslutter med at gennemgå øvelser, som du vil kunne have glæde af indtil næste gang vi ses

(tidsforbrug: ca. 1,5 time)

Kombinationsbehandling – efterfølgende behandlinger

Specielt ved sportsskader, længerevarende genoptræningsforløb og kroniske belastninger er det en rigtig god ide at bestille kombinationsbehandling også efterfølgende.

Vi gennemgår selvfølgelig journal og opdatere i forhold til symptombillede og øvrige behandlinger, evt. kost og vitamin og mineral optimering.

Vi opdaterer på dit bevægemønster og vurdere ændringer fra sidst

Vi behandler mere specifikt, men stadig med afsæt i flere forskellige behandlingsformer, som ovenfor.

Vi rådgiver mht.: øvelser samt ændringer i forhold til kost, vitaminer og mineraler sådan, at du altid er opdateret og optimeret.

(tidsforbrug 60 min)

Som et ekstra tilbud til dig, kan du i forbindelse med booking af din kombinationsbehandling bestille 40 minutter i vores infrarød sauna.

Når vi afslutter et forløb

Vores vigtigste opgave er, at sørger for med vores behandling, vejledning og rådgivning at vi også kan afslutte et forløb inden for en rimelig tid, det vil dog altid være individuelt.

Til den sidste behandling (du er dog altid velkommen til at komme igen) sørger vi for at du er helt afklaret med dine øvelser, din kost, dit vitamin og mineral balance osv. samtidig gør vi meget ud af bevægelsesmønster, sådan at du kan arbejde videre med din ophealing hjemme.

Kommer du hjem og har glemt at spørge om noget eller bliver du i tvivl er du velkommen til at ringe på 60 70 11 67 på alle hverdage mellem kl. 08,00 og 11,00. Husk der findes ingen dumme spørgsmål.

Du får tilsendt et link til din journal med optegnelser i forbindelses med manuelle behandling, termografiske billeder, kost, vitamin og mineralrådgivningen osv. gennem vores bookingsystem. Vi gemmer din journal i 5 år efter afsluttet behandling men, anbefaler at du downloader så du altid har disse informationer til rådighed. Du kan læse mere om journal og dine rettigheder på siden om privatlivs politik.

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplementær behandling ikke kan erstatte en konsultation hos din læge.

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.