Kombinations og Helhedsbehandling

Første gang: (tidsforbrug: ca. 1,5 time)

Vi anbefaler at du bestiller en kombinations og helheds behandling første gang du besøger os, det betyder nemlig at vi ikke lægger os fast på en enkle behandlingsform samt at vi ser på helheden i behandling.

Journal skrivning (jfn. datatilsynests regler) herunder samtale om ønsket udfald – forventningsafstemning

Du vil opleve at vi gør meget ud af at checke dit bevægemønster, ser hvordan du går, om du har skævheder i bevægelsen og evt. har styrkeforskydelser.

Vi tager også termografen i brug, så vi kan finde belastningens udgangspukt i forhold til meridianer.

Når vi behandler, så er det med afsæt i flere manuelle behandlingsformer samt en tværfaglig indgang til behandling, sådan at du ud over at blive behandlet med zoneterapi, kranio sakral terapi, akupunktur/akupressur samt organmassage/terapi modtager tilbud om rådgivning i forhold til kost, vitaminer og mineraler samt evt. homøopati, som en vigtigt støtte terapi i forhold til dine individuelle mål.

Afslutningsvis gennemgå vi øvelser som du vil kunne have glæde af, samt lægger vi LTSén på de mest belastede områder vi har arbejde med, dette for at styrke ophelingen.

Inden du rejser dig fra briksen, får du væske og vi planlægger dit videre forløb.

Kombinations og Helhedsbehandling efterfølgende behandlinger (tidsforbrug ca. 45 minutter)

Specielt ved sportsskader, længere varende genoptræningsforløb og kroniske belastninger er det en rigtig god ide at bestille kombinations og heldhedsbehandling.

Vi gennemgår selvfølgelig journal og opdatere i forhold til symptombilled og øvrige behandlinger.

Vi opdaterer på dit bevægemønster og vurdere ændringer

Vi behandler mere specifikt, men stadig med afsæt i flere forskellige behandlingsformer, som ovenfor.

Vi rådgiver mht: øvelser samt ændringer, kost, vitaminer og mineraler sådan at du altid er opdateret og optimeret.

Når vi afslutter et forløb

Vores vigtigeste opgave er at sørger for med vores behandling, vejledning og rådgivning at vi også kan afslutte et forløb inden for en rimelig tid, det vil dog altid være individuelt.

Til den sidste behandling (du er dog altid velkommen til at komme igen) sørger vi for at du er helt afklaret med dine øvelser, din kost, din vitamin og mineral balance osv. samtidig gør vi meget ud af bevægelsesmønster, sådan at du kan arbejde videre med din ophealing hjemme.

Kommer du hjem og har glemt at spørge om noget eller bliver du i tvivl er du velkomme til at ringe på 60 70 11 67 på alle hverdage mellem kl. 08,00 og 11,00. Husk der findes ingen dumme spørgsmål.

Du har tilgang til din journal med optegnelser i forbindelses med manuelle behandling, termografiske billeder, kost, vitamin og mineral rådgivningen osv. gennem vores bookingsystem. Vi gemmer din journal i 5 år efter afsluttet behandling og anbefaler at du downloader så du altid har disse informationer tilrådighed. Du kan læse mere om journal og dine rettigheder på siden om privaltlivs politik.