HPV-Bivirkninger

En hver bivirkning er forfærdelig, men en bi-virkning der er afstedkommet af en vaccine, som er udviklet for at kunne rede liv, er nærmest ubærlig –

På Center For Alternativ Behandling har vi stor erfaringer med disse problematikker og bruger vores viden og kompetance på at hjælpe bivirknings ramte videre.

Det er vores helt klare opfattelse at enhver ramt skal have individuel hjælp og behandling,

At hver person har individuelle problematikker og at det er udslagsgivende for den behandling og det forløb som den bi-virknings ramte skal følge.

Dog ligger det helt fast at det aller første der skal ske er, at klienten skal testet for intolerancer, vitamin og mineral ubalancer samt vaccineskader og komplikationer – til detter bruger vi Naturmedicinsk Sundhedstest eller VEGAtest der giver et klart og nøjagtig billede af den enkeltes situation.

Ud fra denne test samt det individuelle sygdomsbillede,  sammensætter vi en individuel behandlingplan der kan indeholder bla.;

Kostomlægning

Vejledning om vitaminer og mineraler,

Udrensning

Afbalancering af kroppen

Manuel behandling

Denne kombination har gennem tiden vist sig yders effektiv og det individuelle aspekt som behandlingsplanen er bygget over gør kroppen i stand til både at udrense, men også at genopbygge og genoptræne.

Hvor lang tid det tager, er individuelt og kommer helt an på den enkelte og de belastninger, som klienten har inden behandlingen påbegyndes, Vi på Center For Alternativ Behandling anbefaler at man vælger den stille og rolige vej, sådan at kroppen kan følge med og at klienten ikke bliver yderligere belastet af stress. Kroppens reaktioner vil altid være den bedst indikation for tidsfaktoren.

Når det er sagt så ligger det største arbejde hjemme hos klienten, hvor kostomlægningen skal sættes i værk som noget af det første.

Det er normalt at vi tager en række terapi former i brug, sådan at vi kan nå hele vejen rundt om klienten – det vil ikke være unaturligt at både kost, vitamin og mineralterapi samt zone og kranio sakral terapi bliver gentaget, sammen med en homøopatisk indgang til udrensning og genopretning over en længere periode – en hjælp til at klare den psykiske belastning kan være blomstermedicin fra fx Dr. Bach eller tankefelts terapi.

Fælles er synegie i kombinationen

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her