Hund og Kat

Hunde og katte har også brug for at få løst op for diverse spændinger og fysiske og psykiske traumer, som kroppen gemmer på.

Som ejer kan man  have en fornemmelse af at ens hund eller kat ikke har det helt optimalt og det kan være svært selv at se og mærke årsag —medmindre det selvfølgelig er et synligt sår, en brækket knogle osv. som kræver dyrlægebehandling, men vi kan mærke på vores hunde og kattes adfærd, at noget ikke er helt iorden. Vi ved at hunde og katte er dygtige til at skjule disse belastninger, men ofte vil vi kunne se og mærke på deres adfærd,  derers fysik og evt. psyke at det er tid til et check. Vi kender vist alle til en hund eller kat, der altid har sprunget lige ind i bilen og pludselig står og hopper for at tage tilløb eller katten ,der pludselig ikke kan gå på listefødder, men er blevet klodset. 

Sports og brugshunde, der skal være klar til udfordringer af en hver art, får ofte små belastninger, det gør vi også selv når vi dyrker sport eller har et krævende job, så det er naturligt at give sin hund et check et par gange om året. 

Vi har erfaring og succes med akutte skader på bevægeapperatet (hvor dyrlægen har udelukket brud) her er kombinationen af behandlingformer, træning/øvelser samt lysterapi et effektivt og smertefrit alternativ. 

Et grundigt check af din hund eller kat, består altid af en gang og bevægelsesanalyse, en termografering af kroppen og bevægeapperatet samt en snak med dig om evt. symptomer, adfærdsændringer osv. dette giver os et udgangspunkt for det videre forløb med en kombination af de forskellige behandlingsformer, bl.a. kranio sakral terapi, reflekszoneterapi, akupressur, meridian massage, hippo-healing, lysterapi og kinesiologi, som afslutning anbefaler vi evt. tilskud til at støtte op og vi vil også give din instruktion til fremadrettet træning og evt. aflastning. 

Vi har yderligerer erfaringer inden for nedenstående områder: 

Angst og stress

Spiseforstyrrelser

Immunforsvaret

Mave og tarmproblemer

Muskler, sener, led problemer

Gigt problemer

Hudproblemer – eksem

Adfærdsproblemer

Traumer

Allergi

Foder intolerancer

Har du et problem eller en skade der ikke er nævnt her, er du velkommen til at kontakte os for en snak på 60 70 11 67

En konsultation tager ca. 45 – 60 minutter.

Det er vigtigt at hunden eller katten får rigeligt at drikke, samt for mulighed for at gå lidt rundt inden turen hjem. 

Har du ikke mulighed for at komme til Center for alternativ behandling med din hund eller kat — eller mener du at det vil være bedste med behandling i hjemmet, kan du bestille hjemmebesøg på telefon 60 70 11 67

Etik er vigtig når man beskæftiger sig med dyr – Vi plejer at sige at vi ikke begrænser os inden for dyreværnslovgivningen, men har dog nogle helt klare grænser:

Dødelig syge dyr, hvor behandlingen ikke er til gavn for hunden eller katten

Hunde og katte med arvelige sygdomme eller bidske hunde, der ønskes bevaret i avlen.

Hunde, der har bid mennesker og som politiet har krævet aflivet.

Vi gør opmærksom på at en alternativ og komplementær konsultation aldrig kan erstatte et besøg hos din dyrlæge.


Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.