Hvordan foregår en TEST

Jeg bliver tit spurgt – Hvordan forgår sådan en test og hvad kan jeg personligt bruge den til? Jeg vil her prøve at svare så enkelt som muligt.

Naturmedicinsk Sundhedstest: 

Er en kombination af bl.a. Vega-fjerntest og bicom,  fantastiske testmetoder, der samme giver et helt unikt billed at arbejde videre på. 

En naturmedicinsk sundhedstest er en fjerntest så du ikke behøver at møde op på klinikken. Den er samtidig også mere specifik end en vega-test. Du kan læse mere her

Vega-testen 

repræsenteres en ny metode til hurtig og pålidelig bestemmelse af sammenhænger mellem kroppens symptomer, sygdomme og mulig helbredelse. Der indikeres forstyrrelser/ ubalancer i organer, inden for allergier og indtolerancer, vitamin-/mineral mangler, hormon systemet osv.

VEGATEST indikere årsagerne til smertestadier og kroniske, såvel som akutte inflammationsfoci. Dette gør at årsagerne til sygdomme – og ikke kun selve symptomerne – kan blive behandlet.

Veagen er en refleks og resonanstest, hvor alle 6000 testampuller er i maskinen hvilket giver et langt større og meget omfattende testmateriale, der kan kombineres.

Vegaen indeholder samtidig funktioner som test af biologisk index, energiscreening, meridian status og chakra status.

Når du bliver vegatestet sidder du komfortabelt med en elektrode i den ene hånd og den anden hånd bliver brugt som kommunikator- du kan hele tiden følge med og stille spørgsmål, men det er bedste at tage snakken senere når det færdige testresultat foreligger.

Når testen er færdig og ubalancerne er fundet – begynder arbejde med at finde de “knapper” der kan ændre ubalancer til balancer og dermed genoprettet kroppens evne til selvhelbredelse.

Når du går fra en vegatest er det altid med et færdigt og gennemarbejde program, samt en vejledning til de produkter du anbefales at  købe eller de tiltage du skal gøre.

Vi gør opmærksom på at vi på Center For Alternativ Behandling er terapeuter og ikke sælgere – du kan ikke købe produkter her, men vi anbefaler altid at støtte den lokale helsekost eller købe på nette.

Vega Fjerntest Eneste forskel på en alm. vegatest og en fjerntest er at du ikke selv er til stede, men at du har indsendt testpakke med hår og spyt og for dyr pels/skæl/fjer og spyt –

Kinesiologisk muskeltest

forgår ganske enkelt ved at terapeuten “sprøger” kroppen, om det er mennesker eller dyr er ligegyldigt,  specifikke og klare ja/nej spørgsmål

fx: b-vitamin – kroppen svare ved enten at være svag (mangel) eller stærk (balance) en her og nu test.

Det er en meget enkle og sikker testmetode, hvis terapeuten er erfaren og kan sætte sig selv ud over testen –

Kinesiologisk muskeltest er super til en hurtig afklaring, en enkle vitamin og mineral test eller til test af  produktegnethed.

Når du bliver Kinesiologisk muskeltestet sidder eller står du afslappet og terapeuten tester dine muskler – i princippet kan alle muskler bruges, det er dog langt det nemmeste at bruge en finger eller en arm – det er en lidt krævende testmetode for klienten og derfor er det langt hen af vejen, meget enkle og specifikke tests vi udføre.

Terapeuten på Center For Alternativ Behandling – med tester – sådan at vi er sikre på at det er det korrekte resultat der kommer frem.

Når du har været igennem en kinesiologisk muskeltest, får du altid et færdigt og gennemarbejde program, samt en vejledning til de produkter du skal købe eller de tiltage du skal gøre.

Vi gør opmærksom på at vi på Center For Alternativ Behandling er terapeuter og ikke sælgere – du kan ikke købe produkter her, men vi anbefaler altid at støtte den lokale helsekost eller købe på nette.

Akupressur test

Kan sammenlignes med kinesiologisk muskeltesten, her er det i stedet for muskel kraft, de forskellige akupuntkur/meridianpunkter der giver svar – for klienten føles det ømhed eller smerte og for terapeuten spændingen i punktet

Akupressur testen bruger vi, når vi står i en behandling og skal have et konkret svar på kroppens reaktioner, det er muligt at testet meget ud fra denne test, men det er vores erfaring at den er langt at foretrække som et supplement til anden behandling.

En akupressur test vil vise om yderligere tests er anbefalesværdige – er der mange ubalancer (meget ømhed) så er det en god ide at få en mere grundig test.

Bicom

Er en enkel resonans test – når bicom sender en frekvens ind til dine celler (det er fuldstændig ufarligt og uskadeligt, men vi bruger ofte fjerntest for at sikre et godt resultat) sender dine celler en frekvens tilbage. Ud fra den modtagne frekvens kan terapeuten så beregne om dine celler er i balance eller ubalance.

fx: sender bicom en frekvens fra en ampul med b-vitamin ind i dine celler, den modtagne frekvens viser om du har mangler eller er i balance.

Bicom giver et her og nu billede af din krops reaktioner på specifikke ubalancer

Meget enkel, men også tiltider ved større opgaver, en lidt tidskrævende test da testampullerne skal indføres manuelt

Når du har været igennem en Bicom test vil du som ved kinesiologisk muskeltest, få et færdigt og gennemarbejde program, samt en vejledning til de produkter du skal købe eller de tiltage du skal gøre.

Vigtig information 

Vi gør opmærksom på at vi på Center For Alternativ Behandling er terapeuter og ikke sælgere – du kan ikke købe produkter her, men vi anbefaler altid at støtte den lokale helsekost eller købe på nette.

Terapeutens indvirken og medvirken: 

For alle testmetoder gælder det at terapeuten er den bærende kraft – ingen testmetode er bedre end terapeuten.

Derfor er uddannelse, erfaring og viden den bærende faktor i enhver test.

På Center For Alternativ Behandling har terapeuterne uddannelse inden for de forskellige testmetoder, naturmedicin, fysiologi, anatomi, sygdomslærer, orthomolekylær medicin, homøopati, samt erfaring gennem mange års arbejde med test af forskellig art og en basal viden om kroppens naturlige helbredelse – sammenholdt med terapi former som zoneterapi, kranio sakral terap og akupunktur(meridianlære) giver det et unik udgangspunkt for vejledning og rådgivning. 

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her