Hvordan foregår en manuel behandling

Når børn og unge under 16 år, kommer til behandling på Center for alternativ behandling skal een af forældrene deltage i behandling.

En behandling starter med at barnet eller den unge fortæller om sine egen iagttagelser af den, de skader eller ubalancer i kroppen, som er generende. Er barnet for lille er det forældrene der fortæller.

Nogle gange udfylder vi et skema eller barnet /den unge har i forvejen udfyldt et skema mht. kost, humør og smerter.

Vi fortæller om behandlingen, sådan at der ikke kommer overraskelser.

Når behandling er i gang fortæller jeg hele tiden, hvad jeg gør nu og om et øjeblik, samtidig med at jeg forhører mig om barnet eller den unge selv kan mærke noget i kroppen, dette for at gøre klienten bevidst om de ændringer jeg kan mærke.

Efter behandling skal barnet eller den unge have noget at drikke og vi taler om behandlingen, samtidig  skriver vi måske et brev til skole, sfo eller børnehaven, sådan at I kan informerer om de ændringer, der er ved at ske med barnet eller den unge.

Det er vigtigt at der er åbenhed og interesse fra alles side.

Opstår der spørgsmål efter behandlingen, som vi ikke har talt om er både forældre og barnet eller den unge meget velkommen til at kontakte os for en snak – Der sker ændringer i kroppen og det er helt normalt – men spørg hellere en ekstra gang, hvis der opstår usikkerhed.

Behandling til ens barn er altid en tillidssag og derfor er det vigtigt at du som forældre er godt informeret, klik rundt på siden, er der nogle spørgsmål der ikke bliver besvaret er du velkommen til at ringe til  på tlf.: 60 70 11 67.

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller her

Show Buttons
Hide Buttons