Immunforsvar

Vores immunforsvar er altid under press og det er utrolig vigtigt at vi passer på det, samt er opmærksom på, hvad vi selv kan gøre for at optimerer.

Et dårligt immunforsvar er roden til mange sygdomme og symptomer, bl.a gentagne forkølelser, lungebetændelser, bihulebetændelser, maveproblemer, eksemer, allergier osv.

Behandler vi symptomerne alene vil immunforsvaret stadig være svagt og modtagelig, hvor i mod et optimeret immunforsvar vil kunne afvise og medvirke til at kroppen påbegynder at helbrede sig selv.

Visse mediciner er med til at nedbryde immunforsvaret og kræver en særlig overvågenhed samt optimering af kroppens forsvar, så det kan være klar til at hjælpe kroppen mod nye indtrædende vira eller bakterier.

Her er kosten, vitaminer og mineraler en vigtigt faktor og en test vil kunne give et godt og brugbart billede, at arbejde ud fra.

På Center For Alternativ Behandling arbejder vi altid udfra helheden og ser holistisk på klientens situation og behov..

I en test indgår altid:

vitamin og mineral balance (enkelt vitaminer og mineraler)

allergener

kost

produkt anbefalinger og dosis

Ofte kan det være en god ide at få en behandling der kan afbalancer kroppen og medvirke til at en stresset krop kan bearbejdes og modtage ovenstående tiltag. 

Vi gør opmærksom på at hverken behandling eller test kan erstatte et besøg hos lægen ved bakteriel infektion 

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her