Kostomlægning “NÆR” med personligt konsultation

Har du brug for hjælp til at omlægge din kost, men ikke alverdens tid til at forsøge med forskellige råd og kostplaner, så er en kostomlægning på baggrund af en naturmedicinsk Sundhedstest perfekt til dig.

Om ønsket er at tabe sig, leve et sundere liv, blive en allergi kvit, er sygdoms betinget, er led i et genoptræningsforløb eller at ændre livsstil er Center For Alternativ Behandling klædt på til opgaven.

Princippet i et kostomlægningsprogram fra Center for alternativ behandling er enkelt og dermed også overskueligt, hvilket gør det langt nemmere at få effekt.

Vi starter altid med en Naturmedicinsk Sundhedstest, der indikerer ubalancer og ud fra denne, udarbejder vi en regenerations plan for at optimere din krop til den forestående kostomlægning.

Med afsæt i den Naturmedicinske Sundhedstest planlægger vi din individuelle kostomlægning, sådan at du ved nøjagtig hvilke fødevare du skal undgå og hvilke fødevare du skal vælge.

Kombinationen af at regenerer kroppen og omlægge kosten har vist sig effektiv for mange – Vi plejer at forklare princippet sådan:

“Hvis man sætter en snor i toppen af “det skæve tårn i Pisa for at trække det lige, så vil det måske holde i kort tid, men snoren kan aldrig fjernes og vil med tiden knække, men genopretter man fundamentet før man sætter snor i tårnets top, har man et langt bedre udgangspunkt for at tårnet forbliver lige.”

Hvor regenerationsplanen er genopretning af fundamentet og kostomlægningen kan illustreres som snoren i toppen af tårnet.

Et regenerations program indeholder: 

Resultatet af din naturmedicinske Sundhedstest, så du ved på hvilken baggrund nedenstående anbefalinger er udarbejdet.

Individuelt udarbejdet vitamin, mineral og fedtsyre anbefalinger.

Individuel udarbejdet anbefalinger af behandling af evt. ubalancer.

Et kostomlægnings program indeholder:

En liste med de kostemner du skal undgå og en liste med fødevaregrupper du frit kan vælge med udgangspunkt i en kombination af din naturmedicinske sundhedstest og generelle kost anbefalinger målrettet dine specielle behov.

En skematisk oversigt, der vise hvilke fødevaregrupper du skal indtage på hvilke tider af døgnet, (opdelt i morgen, formiddag, frokost, eftermiddag, aften og inden sengetid) sådan at kroppen udnytter dine nye kostvaner optimalt.

Vi går ind for at det skal være overkommeligt både psykisk, socialt og økonomisk, at en kostomlægning ikke giver begrænsninger i hverken hverdagen eller i andre situationer, men til gengæld giver overskud, glæde, velvære og energi.

Sådan foregår en Kostomlægning med personlig konsultation på klinikken

  1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest med klinik konsultation her

  2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage

  3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater

  4. Du bestiller tid til personlig konsultation (varighed ca. 45 min.) 

  5. Du kommer til konsultation og vi gennemgår samme din test, dit regenerations program samt dit kostomlægningsprogram.

  6. Du modtager efterfølgende et revideret kostomlægningsprogram,  en plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.

  7. Du kan bestille opfølgende personlige konsultationer efter behov 

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top