Kostomlægning til børn og unge

KOSTOMLÆGNING

KOSTOMLÆGNING BØRN OG UNGE

Når man er barn eller ung er det ekstra svært at skulle omlægge sin kost, om det er fordi man skal tabe nogle kilo eller fordi ens helbred kræver en ekstra indsats på kost området.

På Center For Alternativ Behandling er det vores mål at være med til at gøre denne proces lidt nemmere. Vi udarbejer altid et kostomlægnings program sammen med barnet eller den unge, det er altid individuelt og tager altid udgangspunkt i den enkeltes situation.

Vi går ind for at det skal være overkommeligt både psykisk, socialt og økonomisk, at en kostomlægning ikke skal giver begrænsninger i hverken hverdagen eller i andre situationer, men til gengæld giver overskud, glæde, velvære og energi. 

 

Princippet i et kostomlægningsprogram fra Center for alternativ behandling er enkelt og dermed også overskueligt, hvilket gør det langt nemmere at få effekt.

Vi starter altid med en Naturmedicinsk Sundhedstest, der indikerer ubalancer og ud fra denne, udarbejder vi en regenerations plan for at optimere din krop til den forestående kostomlægning.

Med afsæt i den Naturmedicinske Sundhedstest planlægger vi din individuelle kostomlægning, sådan at du ved nøjagtig hvilke fødevare du skal undgå og hvilke fødevare du skal vælge.

Kombinationen af at regenerer kroppen og omlægge kosten har vist sig effektiv for mange – Vi plejer at forklare princippet sådan:

“Hvis man sætter en snor i toppen af “det skæve tårn i Pisa for at trække det lige, så vil det måske holde i kort tid, men snoren kan aldrig fjernes og vil med tiden knække, men genopretter man fundamentet før man sætter snor i tårnets top, har man et langt bedre udgangspunkt for at tårnet forbliver lige.”

Hvor regenerationsplanen er genopretning af fundamentet og kostomlægningen kan illustreres som snoren i toppen af tårnet.

 

Et regenerations program indeholder: 

Resultatet af din naturmedicinske Sundhedstest, så du ved på hvilken baggrund nedenstående anbefalinger er udarbejdet.

Individuelt udarbejdet vitamin, mineral og fedtsyre anbefalinger.

Individuel udarbejdet anbefalinger af behandling af evt. ubalancer.

 

Et kostomlægnings program indeholder:

En liste med de kostemner du skal undgå og en liste med fødevaregrupper du frit kan vælge med udgangspunkt i en kombination af din naturmedicinske sundhedstest og generelle kost anbefalinger målrettet dine specielle behov.

En skematisk oversigt, der vise hvilke fødevaregrupper du skal indtage på hvilke tider af døgnet, (opdelt i morgen, formiddag, frokost, eftermiddag, aften og inden sengetid) sådan at kroppen udnytter dine nye kostvaner optimalt.

 

Sådan foregår en Kostomlægning med personlig konsultation på klinikken enten her på Sjælland eller i Jylland

  1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest med klinik konsultation her
  2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage
  3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater
  4. Du bestiller tid til personlig konsultation (varighed ca. 45 min.)her
  5. Du kommer til konsultation og vi gennemgår samme din test, dit regenerations program samt forslag til dit kostomlægnings-program.
  6. Du modtager efterfølgende et revideret kostomlægnings-program, der tager højde for det vi har snakket om til konsultationen samt en plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.
  7. Vi aftaler opfølgende konsultationer med personligt fremmøde eller pr. telefon, med individuelle tidsintervaller

 

 

Ring gerne for en snak

 

Kostomlægning til børn og unge under 18 år SKAL forældre eller værge være bestiller og være tilstede under konsultationen, med mindre der foreligger en skriftlig frasigelse.  Børn og unge kan kun bestille kostomlægning med personlig konsultation

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.