Kranio Sakral Terapi

På Center For Alternativ Behandling tilbyder vi Kranio-Sakral Terapi

Der er en meget blid men alligevel dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio Sakral Terapi tager udgangspunkt i området fra kraniet til haleben, men er brugbar på hele kroppen – sakral pulsen kan mærkes og manipuleres overalt på kroppen og skaber derved balance –

Man kan sige at Kranio Sakral Terapi er en kombination mellem kroppens ressourcer, kroppen energi og kroppens essentielle væsker – disse er så kraftfulde at terapeuten ved små blide bevægelser kan medvirke til at kroppen stabiliserer sig og derved kommer i balance.

En behandling tager mellem 45 og 60 min

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Det var W. Sutherland, der fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne. Op igennem det 20. århundrede arbejdede først Sutherland og siden hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970-erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse optegnelser og udviklede Kranio-Sakral Terapien som selvstændig behandlingsform. Den danner grundlaget for terapiformen, som vi kender den i dag.

Både dyr og mennesker har glæde af Kranio Sakral terapi, en af de store fordele ved Kranio Sakral Terapi er at kroppens energi er en vigtig del af behandling og man vil derfor efter en behandling opleve at selv ikke kendte problematikker, der kunne være en underliggende årsag bliver behandlet.

Bivirkninger og eftervirkninger: 

Der er sjældent bivirkninger efter en kranio sakral terapi behandling, men man kan sagtens opleve træthed, øget vandladning samt en misfarvning af urin og hovedpine i det første døgn efter en behandling – dette er naturligt og vidner om at behandling har sat gang i første del af selv-helbredelsen nemlig udrensningen så kroppen kan arbejde uhindret.

Du skal drikke rigeligt i de første dage efter en behandling, netop for at hjælpe denne udrensning.

Oplever du at du bliver nervøs skal du altid kontakte din læge eller Center For Alternativ Behandling der kan guide dig.


Vi gør opmærksom på at alternativ og komplementær behandling ikke kan erstatte en konsultation hos din læge.

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.