Mælke, gluten og fødevare intolerance

Mælke,  gluten og fødevare intolerance er en helt anden størrelse end allergi i almindelighed -og skal behandles med kostomlægning, vejledning og udrensninger.

Hvor en høfeber kan bedres i købet af 45 min er fødevare, mælke og gluten intolerance en langvarrig affære, der kræver en stor indsats fra klienten selv –

Det er altid svært at finde årsagen til symptomerne, idet en intolerance mange gange først viser sig efter nogle dage, symptomer som udslæt, eksem, diarre, forstoppelse, smerter i maveregionen, vejrtrækningsproblemer, ledsmerter, mellemørebetændelse, infektioner i hals, lunger samt gigt symptomer kan alle have deres udspring i en intolerance.

Det er derfor ofte at klienter, som kommer med fysiske problematikker/symptomer, der er opstået pludseligt og/eller gentager sig uden forudgående sygdomsforløb eller hvor ovenstående problematikker er blevet kroniske, kan hjælpes ved en simpel kostomlægning og optimering af de basale behov, udfra en test.

Først og fremmest skal intolerancen findes, om det er mælk, gluten eller en anden fødevare, altså den “knap” eller de “knapper” eller kombinationer, der udløser symptomer og ubehaget,  findes og fjernes fra klientens kost eller omgivelser –

Når “knappen” er fundet kan vi begynde arbejdet med at udrense for de konkrete fødevare der giver intolerancen, dette gøres over 1-2 måneder – alt efter hvilke intolerancer der er tale om, samt om det er en eller flere intolerancer.

Samtidig gennemføres en almen udrensning som bliver intensiveret af kroppens eget system. Dette kan øge symptomerne, men er i bund og grund et sundhedstegn og kroppens måde at komme af med de stoffer der genere.

Mave og tarmsystemet er altid en medspiller og den egentlige behandling vil altid være gennem maven – altså gennem kostomlægning i perioder og ved at genskabe og reparere.

Målet er altid at klienten skal blive sin intolerance fuldstændig kvit, det er dog i nogle tilfælde nødvendigt at hjælpe kroppen på vej efter langvarig påvirkning af fødevare, mælkeprodukter eller gluten med et homøopatisk produkt.

En intolerance er ikke opstået ud af den blå luft og det er derfor vigtigt at bruge testen korrekt sådan at alle parametre kan tages med i behandling.

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her

 

 

Scroll to Top