Voksne og Børn

Mange både børn og voksne går rundt med gener, der bliver til større eller mindre irritationsmomenter i hverdagen, det er bestemt ikke nødvendigt og langt de fleste af disse gener kan enten helt forsvinde eller mindskes, så meget at dagligdagen bliver nemmere at håndtere.

På Center For Alternativ Behandling kan du blive behandlet for mange af disse gener, med en bred vifte af behandlingsformer, der komplimenterer hinanden, arbejder vi med det hele menneske.

Alle behandlingsformer er smertefrie, hvilket gør at behandlingen ikke giver nye gener i form af smertes påvirkede spændinger, som mange sikkert har oplevet efter fx. tandlægebesøg, visse massageformer osv.

Børn og unge mennesker skal have alt den hjælp vi kan give dem, så de kan fungere optimalt i deres hverdag.

Vi ser i dag mange både små børn og unge mennesker der går rundt med små skader, som giver ubalancer i kroppen, det være sig skader efter en hård fødsel, et fald fra en gynge eller andre små skavanker som de har pådraget sig igennem den tidlige barndom. Disse skader påvirker hverdagen og sætter begrænsninger.

Andre lever med fx. Adhd, Asperger, autisme, Add som giver hverdagen et kaotisk præg, det behøver ikke være sådan, med behandling kan hverdagen blive meget nemmere og mere overskuelig, både for børnene og de unge selv, men også for de omsorgspersoner der omgiver børnene i hverdagen, det være sig skole, fritidshjem og selvfølgelig også forældrene og børnenes nære omgivelser. Disse problematikker kan i de fleste tilfælde støttes med de behandlingsformer vi benytter på Center For Alternativ Behandling.

Små børn med kolik, spiseforstyrrelser, separationsangst, sovevanskeligheder osv.  Altså mange af de problemer som småbørnsfamilier lever med i hverdagen, men som gør både børn og forældres hverdag kaotisk, kan støttes op med behandling – selv helt små spædbørn kan få behandling.

Hvem kan have glæde af behandlingerne:

Alle der går rundt med smerter, indre ubehag enten dagligt eller i perioder

Alle der efter skader har svært ved at få kroppen til at fungerer optimalt igen.

Alle der har et ønske om at ændre deres situation om det er fysisk eller psykisk

Hvad kan vi:

Det er et spørgsmål vi en gang imellem bliver stille og det giver mulighed for refleksion, fordi, hvad er det vi her på Center For Alternativ Behandling kan:

Først og fremmest har vi en del metoder og teorier vi kan behandle ud fra, dette gør i sig selv en behandling effektiv.

Dernæst har vi en enestående mulighed for at se muligheder og ikke begrænsninger, netop grundet vores rod i en årsags relateret holistisk holdning med teorierne og metoderne til at komme rundt om det hele menneske.

Vi er gode til at sige til og fra, vi ønsker ikke stagnation, men udvikling og inddrager altid klienten i egen helbredelse.

Vores livsholdning, vores normer og vores etik er selvfølgelig en stor del af vores virke, vi har begge en pædagogisk baggrund og har arbejde med mennesker hele vores liv.

Hvad kan vi ikke:

Vi kan ikke gøre en forskel alene, du som klient er en aktiv aktør i din egen helbredelse, livsstils ændring og optimering af dine ressourcer.

Vi kan ikke stille diagnoser, det er kun lægen der kan det.

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak inden du bestiller tid er du velkommen til at kontakte os.  

Vi gør også opmærksom på at vi arbejder med alternativ og komplementær behandling, dette kan aldrig erstatte et besøg hos din lægen, men kan være et godt og effektivt supplement.

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top