Muskler, led og sener

Når det gør ond i muskler, led og sener kan der være mange årsager, men et er sikkert det er ubehageligt og der skal findes en løsning så hverdagen kan normaliseres så godt og så hurtigt som muligt.

Langt de fleste problemer er en kombinationer mellem gamle skader der sidder og genere, ubalancer i vitamin og mineraler, manglende smøremiddel (olier) og væske i kroppen, og så kommer stress ind som en ubekendt faktor.

På Center For Alternativ Behandling kan vi hjælp dig godt på vej, gennem forskellige behandlings former,  terapier, kostændringer, opretning af ubalancer osv. vil du opleve at du får en god og fornuft hjælp.

Du skal vide at al behandling er et samarbejde mellem os og dig, samt at du selv er medvirkende og styrende for hvor langt du når.

Et normalt behandling forløb består af en test, så ubalancer og allergier kan udelukkes og/eller optimeres. – incl. rådgivning om diverse tilskud og kostomlægninger

Behandling som næsten altid bliver i  en  kombination af behandlings og terapi former, som er dækkende for din individuelle situation.

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her