Naturmedicinsk Sundhedstest – Børnepakke

Når børn skal vega-testes

Det er efterhånden helt naturligt at ønske at få sit barn vega-testet og det er helt sikkert også en rigtig godt ide.

En vega-test,  hvor barnet sidder stille og bliver testet i ca. 30. – 45 minutter, er med sikkerhed fuldstændig uoverskuelig for de fleste forældre og børn.

På Center For Alternativ Behandling tilbyder vi derfor en speciel naturmedicinsk sundhedstest  – Børnepakke, hvor testen bliver lavet som fjerntest og vi efterfølgende afholder en telefonkonsultation.              

     I modtager inden telefonkonsultationen en e-mail med relevante informationer fra nedenståender tid til at snakke igennem inden I kontakter os for en telefonkonsultation. 

I har også mulighed for at bestille en personligt konsultation, hvor i kommer på klinikken til en samtale om testen. 

 

Med en naturmedicinsk sundhedstest har vi mulighed give dig en grundig og professionel vejledning   – samt kan vi ud fra de forskellige testresultater give dig en helheds vurdering af din krops generelle og specifikke funktioner

Da der indikeres forstyrrelser og ubalancer på årsags-niveau. hvilket er i tråd med Center For Alternativ Behandlings grundholdning,  gør det selvfølgelig naturmedicinsk sundhedstest til et unikt værktøj.

Du kan læse mere om natumedicinsk sundhedstest  her

Foderplan

Foderplan med Naturmedicinsk Sundhedstest

At udarbejde en foderplan er i vores øjne et vigtigt område, hesten er ikke en maskine og skal ikke have det samme som naboen. Vi vægter den individuelle tilgang til foder.

Mange problemer skyldes foderproblematikker, heste bliver fodret efter normer der ikke står mål med aktivets niveauet,  uhensigtsmæssig fodring kan afstedkomme helbredsproblemer fx: forfangenhed, ems, for meget eller for lidt huld osv.

Stråfoder er basisfoder og det skal der være rigeligt af for at hesten kan fungerer optimalt og danne den spyt produktion, der er så vigtig for hestens optagelse af både næring, vitaminer og mineraler i fodret.

 

Når du bestiller en naturmedicinsk sundhedstest med foderplan skal du svare på følgende. 

Hvad er dit mål med at få lavet en foderplan til din hest

Hestens race

Hestens alder

Hestens temperament / skal der ske ændringer

Hestens nuværende huld /send gerne et billede

Hestens mulighed for stråfoder / hø / wrap

Hvis du står opstaldet har du formentlig nogle forskellige begrænsninger fx. fodermidler der er incl. i opstaldningen du gerne vil gøre brug af,  opbevaringsmuligheder osv.

Yderligere information fx. allergi, dårligt immunforsvar om efteråret og vinteren, tendens til kolik, hovbylder, spiserørsforstoppelse osv.

Har du andre kommentarer skriver du selvfølgelige også.

Vi har testampuller fra flere producenter, hvilket betyder at vi kan vejlede og finde den mest optimale foderblanding eller det mest optimale tilskud.

Har du andre ønsker mht. foder er det intet problem at lave en foderplan med dette foder. Vil vil dog altid forsøge at finde et foder der tilgodeser din hests behov og stemmer det ikke overens med det foder du ønsker at bruge eller har adgang til vil vi anbefale andet eller forsøge at optimere.

Vi gør dog opmærksomme på at vi ikke hverken sælger eller formidler aftaler med diverse firmaer – vi er helt uafhængige.

Vi vil gerne takke alle de fantastiske producenter, der sørger for at vi har produkter vi kan testet på, vi er glade for samarbejdet.

Bestil din naturmedicinsk sundhedstest med foderplan

Ønsker du ikke en naturmedicinsk sundhedstest som udgangspunkt for din foderplan, anbefaler vi at du kontakter en foderkonsulent.

Vitamin og mineral balance/ubalancer og årsager

Vi anbefaler en naturmedicinsk sundhedstest, hvis du gerne vil have en indikation på din hest vitamin og mineral balance

Testen er til dig,  der ikke synes du har brug for en fuld naturmedicinsk sundhedstest, men kun ønsker indikationer på vitamin og mineral balancen.eller er til dig der har fået taget en Naturmedicins Sundhedstest og ønsker indikationer på om vitamin og mineral niveau har balanceret sig efter anbefalede ændringer. Vi tester specifikt på:Vitaminer:

 

A – Ritinoler/karotener

B1 – thiamin, B2-riboflavin, B3-Niacin, B5-pantotensyre, B6-pyridoxin, B7 og 8 – biotin, B12 – cobalamin

C-ascorbinsyre

P-rutin

D-cholecalciferol

E-tokoferol og tokotrienol

K-Fyllikinon og Menakinon

Mineraler:

Kalium, magnesium, fosfor, krom, Kalcium, natrium, jern, zink, kobber, mangan, kobolt, selen, Iod, lysin, molybdræn, silicium, bor

Testresultatet indeholder anbefalinger af evt. tilskud og/eller anbefalinger af foderemner der enten skal optimeres eller reduceres for at optimerer vitamin og mineral balancen eller evt. et mere optimeret produkt/tilskud.  Denne test variation er også indbefattet i Naturmedicinsk sundhedstest – fuld pakke

 

Vi gør opmærksom på at vitamin og mineral test ikke kan erstatte et besøg hos din dyrlæge ved dyrlægefaglige problematikker.

Immunforsvar

Der kan være mange årsager til at en hests immunforsvar er belastet, først og fremmest er der vitamin og mineral balancen som er en klar indikator ved “dårligt immunforsvar” men også optagelsen og tarmsystemet har stor indflydelse.

Derfor er det ofte en god ide at starte med en naturmedicinsk sundhedstest 

 

Stress – vævning og krybbebidning

Stress hos heste kan komme i mange skikkelser, men ofte vil det være en tilbagevendende belastning – Der er ikke noget der er nemt, men stress bliver bare ikke bedre, hvis man ikke gør noget eller sætter ind med ændringer.

Vi anbefaler altid en manuel konsultation for evt. at fjerne spændinger og belastninger, samtidig optimere vi med mineraler og vitaminer samt evt. CFAB®blomsterdråber  sammen med øvelser og træning .

Det er vigtigt i sådanne situationer at alle kort bliver vendt, dvs. at vi også her ser på miljø, foder, vitaminer og mineraler, vi anbefaler at få udarbejdet en naturmedicinsk sundhedstest med fokus på foderplan fremadrettet

Hvad koster det at få lavet en naturmedicinsk sundhedstest

En naturmedicinsk sundhedstest koster kr. 790.- ex porto (du bestemmer selv ud fra listede muligheder hvordan du vil have din naturmedicinske sundhedstest leveret.)

Du har mulighed for at bestille ekstra ydelser fx. foderplaner, udvidede vitamin og mineral test og kostomlægning, du kan se de specifikke priser på de forskellige ydelser når du kliker på  på siden

 

Hvordan bestiller jeg en Naturmedicinsk Sundhedstest

Du bestiller på naturalhealthcheck.dk som du bliver videresendt til her på hjemmesiden, ved at klikke på

 

Bestil

 

 

 

Hvor du følger anvisningerne,  udfylder kontaktinformation, hvordan du vil modtage dit testsæt samt betaler.

 

 

 

 

 

Hvordan foregår en Naturmedicinsk Sundhedstest

20150813_125737

Når du har bestilt modtager du en naturmedicinsk test-pakke med en udførlig vejledning som du følger nøje.

Du sender test-materialet tilbage til Center for alternativ behandling i den medfølgende returkuvert. 

Vi anbefaler at du sender med DAO eller GLS

Inden for 1 døgn fra vi modtager test-sætte retur bliver det testet og analyseret og vi sender mail retur med:

  • Resultat af testen
  • anbefalinger af tilskud
  • anbefalinger af behandling

Efterfølgende ringer du og vi tager en snak om de spørgsmål du måtte have.

 

 

Hvad er en Naturmedicinsk Sundhedstest

En Naturmedicinsk Sundhedstest er en videre udvikling af en helt almindelige vegatest kombineret med en bicom bioresonanstest, hvor vi på Center for alternativ behandling igennem en meget lang periode  har valgt at arbejder på en mere omfattende test, sådan at vi har endnu bredere resultater at arbejde udfra og samtidig gør at vi kan give en mere optimal og specifik vejledningen og rådgivning  inden for de forskellige områder.

En naturmedicinsk Sundhedstest er delt i 2 for at give et så bredt arbejdsområde som muligt. 

Først tester vi for ubalancer og indikationer inden for nedenstående :

Vitamin- og mineralmangler

Allergier

Fødevareintolerancer og fødevareallergier

Organtilstande

Virus-, bakterie- og svampeangreb

Forgiftninger og belastninger

Påvirkninger af stråler (jordstråler og elektromagnetiske )

Stress – psykisk og endogen

Hormonbalance

Stofskifte balance

Vaccine status

Naturmedicinsk sundhedstest  måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Kort og godt din krops status

Anden del er en mere specifik og målrettet test :

Når vi har testet for ovenstående vil vi derefter teste, hvilke specifikke produkter der indikeres optimale for den enkelte inden for nedenstående områder: 

Vitaminer og mineraler, herunder også spormineraler, bioflavonoider osv. 

Homøopati, herunder også blomster dråber fra Dr. Bach, FES og Australian Bush Flower, cellesalte osv. 

Urter

Sammensætninger og dosis, der indikeres optimale i forhold til den enkelte. 

Ud fra ovenstående udarbejder vi et regenerations program målrettet den enkelte klient der indeholder: 

 

Vi skal dog ikke undlade at gøre opmærksom på at en Naturmedicinsk Sundhedstest ikke kan erstatte et besøg hos lægen. 

 

Skal jeg testes igen

Vi anbefaler at du får lavet en opfølgende test, det er dog individuelt med hvilket interval –

En god rette snor:

  1. Er der indikeret fødevare intolerancer i din Naturmedicinske Sundhedstest, vil det være en fordel at blive testet igen inden for ca. 6 måneder – er der gentagelser inden for fødevare intolerancer indikationerne vil vi vurderer, belastningen samme med dig og evt. henvise dig til en allergitest hos din læge.
  2. Er der kun indikeret vitamin og mineral ubalancer i din Naturmedicinsk Sundhedstest, vil det være en fordel at blive testet igen inden for 6 måneder, her vil vi dog anbefale en Naturmedicin Sundhedstest – udvidet vitamin og mineral test.
  3. Er der indikationer på infektions, svamp og vira på din Naturmedicinske Sundhedstest, vil det være en fordel at blive testet igen inden for ca. 3 måneder for at følge udviklingen.
  4. For alle andre indikationer på din Naturmedicinske Sundhedstest, vil det være en rigtig god ide at får lavet en opfølgende Naturmedicinsk Sundhedstest inden for 1 år

Hvad får jeg med fra en Naturmedicinsk Sundhedstest

Når testen er færdig og ubalancerne er analyseret, gennemgår vi listen af ubalancer sammen over telefonen eller du kan bestille en personlig konsultation online 

Herefter begynder arbejde med at finde de “knapper” der kan ændre ubalancerne til balancer og dermed genoprette kroppens evne til at helbrede sig selv med lidt hjælp

Vi udarbejder et regenerations program, der både tager hensyn til de ubalancer og indikationer som den naturmedicinske sundhedstest har indikeret samt dine specielle ønsker og hensyn i forhold til din hverdag. 

Regenerations programmet indeholder 

En behandlings plan, der evt. kan indeholde kostomlægninger,  ændringer i vitaminer og mineraler, fedtsyresammesætninger, anbefalede produkter osv. samt en anbefaling af evt. ændrede motionsvaner samt evt. manuel behandling. 

 

 

Hvad skal jeg selv gøre når jeg har fået lavet en Naturmedicinsk Sundhedstest

Vigtigst er at du følger programmet og foretager de ændringer som den naturmedicinske sundhedstest har indikeret samt implementerer de livsstils ændringer som vi samme har fundet frem til.  

At få lavet en naturmedicinsk Sundhedstest er som vi også har nævnt før ikke et mirakel-middel, men en hjælp til selvhjælp og derfor skal du være indstillet på at gøre en stor del af arbejdet med dine ændringer selv. 

En Naturmedicinsk Sundhedstest er en øjenåbner for de ændringer der vil være gode for dig at foretage.

Vigtigt:  En naturmedicinsk sundhedstest ikke kan erstatte et besøg hos lægen, men være et godt supplement og hjælp til at ændret livstil og sundhedstilstand.

wegamed-testeren som vi på Center for alternativ behandling bl.a. anvender samme med bicom bioresonans terapi anvendes af læger, tandlæger og alternative behandlere over hele verden.

For yderligere information om wegamed gmbh

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top