Hjælp til dyrene nytårsaften

Mange dyr har det rigtig dårligt med nytårs fyrværkeri og selv om loven er blevet lavet om så defriends-1149841_1920t er en begrænset tid, så er det stadig en rigtig kedelige periode for både dyrene og deres mennesker.

En af de mere effektiv metoder er at give CFAB® Nytårsdråber, det er dog vigtigt, at det er en bach-flower-therapy-187800_1920individuel blanding, der er målrettet dit eller dine dyrs specielle behov til lige netop den aften og den periode.

Det kan være rigtig svært at forsøge at videregive din hund eller kats følelser og sindsstemning, derfor blander vi altid ud fra en CFAB® Blomster dråber test, som giver et meget sikkert og brugbart resultat.

CFAB® Nytårsdråber er, ikke vanedannende, bedøver ikke dyret eller giver bivirkninger, det er enkelt at bruge da en blomster blanding fra Center For Alternativ Behandling altid leveres i en sprayflaske.

Det eneste du skal gøre er at start behandling når vi nærmere os den tid hvor du normalt oplever at dit dyr begynder at reagerer.

Selve behandling er enkel – du giver et sprøjt 4 gange dagligt med spray flasken –  fordelt på de udpegede meridian punkter på kroppen.

Der medfølger en udførlig vejledning, der også indeholder en tegning af de steder på kroppen, hvor det vil være mest optimalt, for netop dit dyr, at give  blandingen.

Selve behandlingen er en kombination af CFAB® Blomster dråber og meridianterapi.

Når du bestiller en  modtager du først en naturmedicinsk sundhedstest kit målrettet nytårshjælp.

Du udtager prøver (spyt og hår)

Du sender retur med fx. GLS eller DAO

Du modtager en sprayflaske med dit dyrs individuelle CFAB® Nytårsdråber

Du starter behandlingen op

Vær opmærksom på at du IKKE må lade dine dyr være alene nytårsaften

Har du spørgsmål til nytårs dråberne er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 70 11 67

Det er en god ide at være i god tid med bestillingen.

2014-05-05 11.48.11Du kan bestille her

 

 

——-

Pligttekst: Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel”.

About Center For Alternativ Behandling - Jette Skovgaard Laubacher

View all posts by Center For Alternativ Behandling - Jette Skovgaard Laubacher →