Hjælp til dyrene nytårsaften

Mange dyr har det rigtig dårligt med nytårs fyrværkeri og selv om loven er blevet lavet om så defriends-1149841_1920t er en begrænset tid, så er det stadig en rigtig kedelige periode for både dyrene og deres mennesker.

En af de mere effektiv metoder er at give blomster remedier, det er dog vigtigt at det er en bach-flower-therapy-187800_1920individuel blandet remedie, der er målrettet dit eller dine dyrs specielle behov.

Blomster remedier er naturligt, ikke vanedannende, bedøver ikke dyret eller giver bivirkninger, det er enkelt at bruge da en blomster remedie blanding fra Center For Alternativ Behandling altid leveres i en sprayflaske.

Det eneste du skal gøre er at start behandling når vi nærmere os den tid hvor du normalt oplever at dit dyr begynder at reagerer.

Selve behandling er enkel – du giver et sprøjt 4 gange dagligt med spray flasken – på det udpegede sted på kroppen

Der medfølger en udførlig vejledning, der også indeholder en tegning af det sted på kroppen, hvor det vil være mest optimalt at give blomster remedie blandingen.

Remedierne er alkoholfrie

Vi på Center For Alternativ Behandling vil gerne gøre en indsats for dyrene og har hvert år op til nytåret tilbud på en individuel blandet blomster remedie. 

 

2014-05-05 11.48.11Du kan bestille her

Du skal skrive lidt om dit eller dine dyrs måde at vise ubehag/angst – hvilke oplevelser du har osv. i beskedfeltet

Pris pr. blomster remedie blanding i spray flaske kr. 400.00 og er på tilbud til kr. 300.00 i hele december måned

 

Lige så snart vi kan se din betaling på vores konto sender vi blomster remedie blandingen til dig med GLS eller DAO 

Pligttekst: Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel”.