Piskesmæld og faldskader

Enhver der har kendskab til piskesmæld ved også, hvor invaliderende det kan være og hvor mange forskellige lidelser et piskesmæld kan afstedkomme.

– Piskesmæld er sjældent ens – og det kan derfor være svært at genkende symptomer fra en person til en anden.

Et piskesmæld skal altid behandles individuelt og kan fra den ene person til den anden variere i både intensitet og kontinuitet.

Fælles er dog at balancen skal genoprettes ved manuel terapi fx. kranio sakral terapi og zoneterapi eller kranio sakral terapi og akupressur. Dernæst skal kroppen genopbygges, immunforsvaret skal optimeres, kroppens stress skal reduceres og smerternes intensitet  nedbringes til et minimum

For et piskesmæld gælder det om også at genoprette den psykiske balance, hukommelsen og koncentrationen, sådan at klienten hurtigst muligt er “sig selv” igen

Vi her på Center For Alternativ Behandling plejer at sammenligne et piskesmæld eller en faldskade med en timeout – netop fordi begge griber ind i klienten daglige liv på en “alt om sig gribende måde” og kommer som et lyn for en klar himmel.

Det er vores erfaring at behandling nytter også på ældre piskesmæld og faldskader, at vejen tilbage kan være lang og snørklet, men at klienter med den rette hjælp og vejledning hurtigt vil se og mærke bedring.

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her