Rygestop og misbrugs kurser

Lad os slå det fast med 7 tommer søm, det er svært at stoppe en dårlig vane

 

Hvis den samtidig er usund og giver problemer i hverdagen er det en god ide at stoppe op og søge hjælp,

Vi kender alle nogle har forsøgt i årevis med den ene fiasko efter den anden, til stor ærgrelse for både personen selv, familie og venner, ingen af os ønsker at ende i den kategori.

Der er faktisk en helt almindelig og god forklaring – vi er forskellige og skal have forskellig behandling nogle får hjælp at en hypnotisør, andre af akupunktur, de færreste får varig hjælp af et kursus med mange forskellige kursister, men for alle gælder det at det er individuelt, hvad der virker. 

Et rygestop eller misbrugskursus hos Center For Alternativ Behandling starter altid med en samtale og en udredning af forrige fiaskoer, for i fællesskab, at finde frem til den metode der virker for den enkelte klient.

Herefter aftaler vi metode, tidsperspektiv, kommende behandlinger osv.

Vi arbejder os frem mod et godt forløb, der både kan indeholde behandlinger, blomster medicin, naturmedicin, kostomlægninger, motion og samtale terapi.

Herefter går klienten hjem og tænker sig godt om – for det vigtigste er at det er klienten selv der ønsker at stoppe og at klienten selv bestemmer, hvilken dag.

Når dagen kommer er klienten klar

Da alt er aftalt på forhånd er der ingen uforudsete faktorer, der kan sløre billedet. 

Et misbrugs kursus variere i tidsperspektiv, det er individuelt, hvor meget og hvor lidt klienten har brug for støtte og behandling, derfor sætter vi ikke tid på behandling. 

Der er døgnvagt på telefonen så klienten altid kan få kontakt til terapeuten

 

 

 

 

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplimentær behandling ikke kan erstatte kontakt til lægen ved lægefaglige spørgsmål.