Sensitivitet hos børn og voksne

Alternativ behandling til sensitive børn og voksne  er i en rivende udvikling, vi kender eksempler på den gode historie – men desværre også den mindre gode, der fortæller om indkøb af ubrugelig naturmedicin, behandlinger til en formue, børn og voksne der står tilbage i magtesløsheden med en oplevelse af snyd og bedrag.

Dette vil vi gerne undgå,  fordi det billede ikke er det korrekte, men et dårligt plagiat af hvad alternativ behandling i virkeligheden kan gøre for at bedre en til tider kaotisk hverdag, men også for at give håb for en god fremtid til de mennesker der søger alternative veje, som skal have den bedste og mest givende behandling, der kan gøre en forskel.

For det første vil vi gerne slå fast en gang for alle, at det hele menneske skal behandles og modtage terapi, både det fysiske, det psykiske og det miljø personen færdes i er vigtige faktorer, der skal tages med i en samlet vurdering inden en behandlingplan udarbejdes.

Mange sensitive mennesker oplever en stor ubalance i det etablerede system, som til tider kan være uoverskuelige. Et sensitivt mennesker om det er et barn eller en voksen har brug for at blive forstået og mødt ligeværdigt.

Sensitivitet er et personlighedstræk, der har “strenge” til hele kroppen,og  hvis ikke sensitiviteten bliver forstået og anderkendt vil der opstå ubalancer der kan få fysiske og psykiske konsekvenser.

En af de vigtige opgaver som behandler er at finde kernen og grundstenen i det individuelle menneske, sådan at behandlingen eller terapien bliver tilrettelagt så nænsomt som muligt og med få påvirkninger, men med store og brugbare resultater.

Gennem kranio sakral terapi behandling kan der skabes rum til forandring, balance og ro til refleksion.

Bachs blomster remedier er næste trin på stigen og er uvurderlig i terapien – gennem test (kinesiologi) og samtale blandes forskellige remedier til en helt unik blanding, der er helt individuel

Kostomlægning: Børn og voksnes kost herunder vitaminer, mineraler, aminosyre og olier er i fokus og en vigtig faktor i terapien og behandlingen.

For familien er det store omvæltninger, det samme i vuggestue, børnehave, skole eller job, derfor er det vigtigt at være åben om forløbet, huske at give nødvendig information til omgivelserne – både for at få den nødvendige støtte, men også for at kunne fortælle om egne oplevelser af ændringer, terapien, behandlingen og det ændrede livsmønster.

Vi udfærdiger gerne en skrivelse, der beskriver forløbet og de ændringer forløbet gerne skulle føre med sig, samtidig gør vi opmærksom på nødvendigheden af støtte og hjælp i processen.

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her