Sportsskader

På Center For Alternativ Behandling tager vi os af akutte skader, men også dem der er blevet kroniske.

Går du rundt med skader fra tidligere tiders sports aktiviteter, en ny akut opstået skade eller kan du ikke kommer af med smerter og låsninger fra ovenståene.

Alle får skader i større eller mindre grad, når der dyrkes sport eller anden aktivitet, det er næsten ingen der kan sige sig fri og det er desværre de skader vi nogle gange oplever som pludselig smerter, der kommer uden egentlig årsag.

Hver gang kroppen bliver udsat for større aktivitet end normalt vil der være grobund for at gamle skader “springer” frem og pludselig giver en smerte, der i første omgang er uforståelig, men som ved nærmere eftertanken formentlig kan spores tilbage til en større eller mindre skade i tidligere år.

Akutte skader skal og kan afhjælpes så ovenstående ikke bliver aktuelt. Ved at sørge for en så korrekt opheling som muligt i den givne situation, mindskes risikoen for senere uforklarlige smerter.

Skader på børn skal man være ekstra påpasselig med at få behandlet, selv små afvigelser i børns bevægesystem kan give fremadgribende problemer som fx. indlæringsvanskeligheder, koncentrations problemer, hukommelses problematikker samt motoriske vanskelighede, konstante “usynlige” smerter kan påvirker humør, sociale aktiviteter osv.

En korrekt behandling af en akut skade vil samtidig bedre kroppens restitutions evne væsentlig og forkort en evt. sygemelding.

Det er vigtigt at følge evt: læge eller skadestues behandlingsplan og en samtidig optimering vil aldrig gå i mod evt. lægelige anbefalinger.

Enhver behandling er individuel, men vil næsten altid indeholde:

Et termografisk billed så vi kan se evt. ubalancer og skades området. 

Et bevægelsesmønster check

En manuel behandling, inden for de behandlings og terapi former vi arbejder ud fra, næsten altid i kombination.

Hvis det skønnes fornuftigt,  vejledning mht. tilskud, vitaminer og mineraler, der vil gavne din specielle situation og genoptræning samt vejledning ang. brug af (for den aktuelle skade) naturmedicin osv.

En genoptrænings – og behandlingplan,  i langt de fleste tilfælde vil det være muligt at udarbejde en god og fornuftig genoptrænings plan, som evt. kan følges op af behandlinger og check med termograf. 

Alle skader og smerter giver ubalancer, der stresser kroppen unødigt og jo hurtigere du kommer i gang med behandling og evt. genoptræninge jo hurtigere vil din krop restituerer sig, så du igen kan komme i gang med evt. sport eller bare en normal hverdag uden alt overskyggende smerter. 

Desværre er vi ikke troldmænd og vi har ingen mirakelkure og kan af selv samme årsag ikke love dig en smertefri tilværelse efter endt behandling på Center For Alternativ Behandling, men vi kan gøre vores bedste i samarbejde med dig, sådan at du får mindst mulige gener af dine skader/ubalancer. 

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplementær behandling ikke kan erstatte en konsultation hos din læge.

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.