Stress og depressioner

I vores hverdag bliver vi dagligt påvirket af stress og nogle gange bliver det bare for meget, i de situationer er det svært at hjælpe sig selv.

På Center For Alternativ Behandling arbejder vi individuelt med stress og stress håndtering og det er vores erfaring, at stress er lige så individuel som det enkelte menneske, derfor er stress behandling altid individuelt tilrettelagt og individuelt planlagt.

Symptomerne på stress er velkendte, hovedpine, ondt i maven, flimmer for øjnene, manglende koncentration, dårlig hukommelse osv. osv. vi har alle både læst og hørt rigtig meget om stress, desværre er det de færreste af os der kan se det komme og dermed selv tage hånd om problemerne før vi står i en situation, der kræver hjælp udefra. 

Den konventionelle behandlings metode med ro, lange gå eller løbeture, samtidig med samtaler med en læge eller psykolog  og i efterhånden mange tilfælde psykofarmaka – Er i vores øjne ikke den bedste hjælp og den rigtige behandling. 

På Center For Alternativ Behandling ser vi stress, som et symptom, med en årsag og det er årsagen vi skal behandle med en kombinations af: 

Manuel terapi i form af kranio sakral terapi, zoneterapi, akupressur, der alle optimere og “0” stiller kroppen.

Kosten er en faktor der skal tages alvorligt og en god kostomlægning giver energi og fornyede kræfter til at klare hverdagen.

Vitaminer og mineraler er altid i ubalance i forbindelse med stress, denne balance skal rettes op, og hjælpen til det er gerne gennem en vegatest, der viser hvilke ubalancer der er i spil. 

Immunforsvaret kan næsten kun være i bund og det skal rettes op hurtigst muligt, så kroppen igen kan fungere normalt.

Inden for alternativ behandling har vi i mange år vidst at urter er en fantastiske medspillere og det er muligt at teste sig frem til en unik kombination, der i langt de fleste tilfælde har god effekt, uden at give bivirkninger og afhængighed.

Samtidig er blomster terapi, hippo healing og tft gode muligheder for “her og nu hjælp”  og til optimering af livskvaliteten i stress situationen, samt som hjælp til selvhjælp 

Udover ovenstående er samtalen en vigtigt del, der sammen med en fornuftig behandlingplan og motion i afpassede størrelser og mængder er udslagsgivende for klientens velvære.

På Center For Alternativ Behandling ser vi  udfordringer og ikke begrænsninger og har erfaring for at kroppens fysiske hukommelse i samarbejde med den psykiske del skal afstemmes så der igen opstår harmoni i hverdagen ved anerkendelse.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi på Center For Alternativ Behandling ikke går ind for lykkepiller, og vi opfordre ikke til at man vælger lykkepiller, men respektere altid lægen og klientens aftaler. 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her