Test-Bibliotek

Vores test-bibliotek er udvidet betydeligt og indeholder ca. 10.000 forskellige ampuller og flere kommer til, vi er i konstant udvikling. 

Fordelen ved at have et stort test-bibliotek er at vi ikke kun tester på generelle værdier men også specifikke mht. optagelse osv. 

Det betyder i praksis at vi kan teste hvilket produkt, der er indikeret optimalt for den enkelte, det samme gælder foder til dyr, hvor vi også specifikt kan gå ind og testet på enkelt produkter og ikke kun på hvad der er indikeret mindre godt for det enkelte dyr. 

Det kræver og har krævet at rigtig mange producenter og forhandlere har stillet deres produkter til rådighed for vores naturmedicinske sundhedstest. 

Skulle I høre om nogle der ikke er med i vores test-bibliotek er I meget velkommen til at henvise til os på info@cfab.dk 

Det er vigtigt at gøre opmærksom på at vi kun kan gøre dette fordi vi har mødt en stor velvilje hos de forskellige producenter og forhandlere.

Vi er stadig uvildige i forhold til producenter, forhandlere osv. hvilket betyder at vi ikke testet for at sælge et bestemt produkt, men for at yde en bedre og mere kompetent og holistisk service til vores klienter.