Vinterdepressioner

Når vi kommer frem mod efteråret er der rigtigt mange mennesker, der bliver påvirket af det manglende lys, og jo mere man er indendøre jo mindre kan det sparsomme lys give os energi og livskraft.

Der findes rigtig mange gode råd til at undgå en vinterdepression og rigtig mange mennesker har gennem årene forsøgt sig med diverse kure osv.

Det er altid svært at “tage sig sammen” når vinterdepressionen har meldt sig, man bliver irriteret, trist og kan sjældent se lyst på tilværelsen – en pille ville gøre underværker og det er desværre der mange ender, når de henvender sig til deres læge.

På Center For Alternativ Behandling arbejder vi individuelt, vi har ingen mirakelkure, men gør vores yderst for at finde lige netop den behandling, den kostomlægning, de vitamin og mineral kure,  de urter eller theer der kan være udslagsgivende for om vinteren bliver en belastning eller ej.

Samtidig er der efterhånden forsket så meget på området at man både fra konventionel og alternativ side er helt klar over. hvor vigtigt naturligt lys er – det er vi godt klar over er en mangelvare i vinter danmark og da ikke alle kan tage lange ture syd på må vi finde lyset, i vores hverdag –

Det betyder i praksis, at vi sammen ser på de muligheder den enkelte har for at ændre på sin situation i vinterperioden.

 

Tidsbestilling: Telefon 60 70 11 67 eller online her