Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher ¨

Daglig leder og terapeut Jette Skovgaard Laubacher

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.13318832

Adresse: Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

E-mailadresse: Info@cfab.dk

Telefonnummer 60 70 11 67

Etableringsår: 1998

Booking:

Online: Ved online booking af tid til behandling skal du bekræfte dit samtykke til at vi må opbevare dine personlige oplysninger samt dine helbredsoplysninger, du modtager kvitterings e-mail, hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet, samt vores handelsbetingelser.

Mail booking: ved booking af tid til behandling, modtager du en kvitteringsmail, hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet. Du modtager samtidig, hvis det er første gang du bestiller tid,en e-mail, hvor du skal bekræfte dit samtykke til at vi må opbevare dine personlige oplysninger, dine helbredsoplysninger, samt vores handelsbetingelser.

Pr. telefon, mail, sms : ved booking af tid til behandling, modtager du IKKE en kvitteringsmail, du skal første gang du kommer til behandling udfylde en helbredserklæring samt en samtykke erklæring på at vi må opbevare din personlige og helbredsoplysninger.

Betaling:

Alle priser er i danske kroner

Online booking:

Du modtager en faktura med en betalingsfrist på 5 dage eller du kan vælge at betale kontant umiddelbart efter din behandling (bemærk; at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Du kan vælge at købe klippekort til x antal behandlinger, du opnår 5% rabat – klippekortet er personligt og kan kun købes efter du har modtaget første behandling. Du modtager en faktura på klippekort beløbet og kan benytte dette udmiddelbart efter vi har registeret din indbetaling.

Booking over telefon, mail eller sms: skal betales kontant efter endt behandling eller efter modtagelse af faktura på enten Bank overførsel til Nykredit Bank reg. 5491 1709840 (Bemærk; at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Afbestilling af tid til behandling:  Dette gælder både behandlinger booket online og over telefon, mail og sms. Du kan frit og uden omkostninger ændre eller afbestille din tid indtil 24 timer før bekræftet tid.

Kommer du ikke og/eller har du ikke afbestilt rettidigt: Skulle du mod forventning ikke møde op til bestilt tid eller afbestiller du ikke rettidigt, vil du blive trukket eller faktureret den bestilte behandlings fulde pris.

Er du under 18 skal dine forældre eller din værge accepterer bestilling og køb af tid til behandling.

Skulle vi mod forventning ikke modtage betaling for tilsendt faktura inden for betalingsfristen på 5 dage vil du efterfølgende modtage en rykker med 2 procent i rente og kr. 100 i rykker gebyr, dette kan gentages yderligere 2 gange, hvorefter sagen/faktura sendes til inkasso.

Disclaimer i forhold til manuelle behandlinger, konsultationer, dyreterapi, genoptræning, workshops, hesteassisteret psykoterpi, rideterapi, naturmedicinsk sundhedstest og onlineforløb til og for mennesker og dyr

Ovenstående er alternativ og komplementær terapi og der kan ikke gives garantier for effekt.

Vi rådgiver om bl.a. kost, ernæring, homøopati, naturmedicin, behandling, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, general forståelse af kroppens funktioner og behov i forbindelser med en behandling, session, konsultation eller en naturmedicinsk sundhedstest til mennesker og dyr.

Vi kan rådgive og vejlede, men er ikke læger eller dyrlæger, hvorfor råd, vejledning samt behandling ikke erstatter et besøg hos din læge.

Vi vil aldrig anbefale at du ændre læge eller dyrlæge ordineret medicin, skulle du alligevel have ønsket om dette SKAL du altid søge læge og dyrlægefaglig bistand.

Hvis din læge eller dyrlæge gerne vil vide noget om, hvordan og på hvilken baggrund vi rådgiver eller vejleder, sender vi gerne information herom til din læge eller dyrlæge efter forudgående skrift accept fra klienten.

Ønsker din læge eller dyrlæge specifikke informationer om dig eller dit dyr, vil vi bede dig underskrive en erklæring med accept af udveksling af helbreds og personfølsomme oplysninge

Hvis du har fået det indtryk, at vi har foreslået noget, som kan være i modstrid med det, din læge har sagt til dig, bør du:

Altid tale med din læge og kontakte os for at få en afklaring inden du følger vores vejledning og rådgivning.

Journal og registrering: Du skal være opmærksom på at vi på Center For Alternativ Behandling gemmer din journal digitalt (terapeut booking) og at du til en hver tid kan bede om at få den udleveret. Jfn. persondatalovgivningen.  Du bliver bedt om at give samtykke til at vi opbevare dine personfølsomme og helbredsoplysninger i forbindelse med din online booking og/ eller køb af Naturmedicinsk sundhedstest. Du kan se den fulde tekst ved at klikke på privatlivspolitik inden du bekræfter din booking.

Vi har tavshedspligt.

Reklamation: Som udgangspunkt har du IKKE 2 års reklamationsret på manuelle behandlinger, konsultationer, dyreterapi, genoptræning, workshops, hesteassisteret psykoterapi, rideterapi, naturmedicinsk sundhedstest og onlineforløb til og for mennesker og dyr, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer eller er utilfreds. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Klage: ønsker du at klage skal du i første omgang henvende dig til center for alternativ behandling på telefon 60 70 11 67 eller skrive en mail med en udførlig beskrivelse af dit klagepunkt, sammen med faktura nr.  Lykkes det mod forventning ikke at nå til enighed kan du, hvis betingelserne herfor er opfyldt klage til forbrug.dk

Særlige vilkår:

Når du modtager alternativ behandling vil din krop altid reagerer, det skal den og det er positivt—er du usikker på om dine reaktioner er normale skal du kontakte os for en snak—du skal aldrig gå og være usikker. Når du modtager manuel terapi som kranio sakral terapi, akupressur, zoneterapi, bindevævsmassage osv. vil du opleve at din krop bliver træt, måske lidt øm og tung, det er helt normalt, din krop har brug for tid til at omstille sig og bruger energien konstruktivt.

Du skal huske at drikke rigeligt vand når du har modtaget behandling, din krop har brug for ekstra væske.

Gå en tur i skoven, nyd årstiden og den friske luft flere gang om ugen, selv en lille tur er guld værd for din fysisk og dit mentale velvære.

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top