Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher ¨

Daglig leder og terapeut Jette Skovgaard Laubacher

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.13318832

Adresse: Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

E-mailadresse: Info@cfab.dk

Telefonnummer 60 70 11 67

Etableringsår: 1998

Booking:

Online: Ved online booking af tid til behandling skal du bekræfte dit samtykke til at vi må opbevare dine personlige oplysninger samt dine helbredsoplysninger, du modtager du kvitterings e-mail hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet, samt vores handelsbetingelser.

Mail booking: ved booking af tid til behandling, modtager du en kvitteringsmail, hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet. Du modtager samtidig, hvis det er første gang du bestiller tid,en e-mail, hvor du skal bekræfte dit samtykke til at vi må opbevare dine personlige oplysninger, dine helbredsoplysninger, samt vores handelsbetingelser.

Pr. telefon, mail, sms : ved booking af tid til behandling, modtager du IKKE en kvitteringsmail, du skal første gang du kommer til behandling udfylde en helbredserklæring samt en samtykke erklæring på at vi må opbevare din personlige og helbredsoplysninger.

Betaling:

Alle priser er i danske kroner

Vi tager ikke kortgebyr

Online booking: kan betales med kreditkort visa/dankort, mastercard via en krypteret og sikker løsning fra terapeutbooking.dk/easypay. Kredit oplysningerne er derfor ikke tilgængelige for center for alternativ behandling, beløbet reserveres når du booker og trækkes først på aftaledagen.

Du kan vælge i stedet at betale over faktura med en bankoverførsel til Nykredit Bank reg. 5491 1709840 (bemærk; at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Du kan også vælge at betale kontant med mobilpay 66762 umiddelbart efter din behandling

Du kan ved online booking vælge at købe klippekort til x antal behandlinger, du opnår en rabat se nærmere under det specifikke klippekort – klippekortet er personligt.

Booking over telefon, mail eller sms: skal betales efter endt behandling med mobile pay 66762 eller efter modtagelse af faktura på enten Bank overførsel til Nykredit Bank reg. 5491 1709840 eller mobile pay 66762. (Bemærk; at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Afbestilling af tid til behandling:  Dette gælder både behandlinger booket online og over telefon, mail og sms. Du kan frit og uden omkostninger ændre eller afbestille din tid indtil 24 timer før bekræftet tid.

Kommer du ikke og/eller har du ikke afbestilt rettidigt: Skulle du mod forventning ikke møde op til bestilt tid eller afbestiller du ikke rettidigt, vil du blive trukket eller faktureret den bestilte behandlings fulde pris.

Covid-19 – I denne tid kan du afbestille indtil 5 min før din aftalte tid, hvis du er syg eller nærkontakt til en covid-19 smittet.

Er du under 18 skal dine forældre eller din værge accepterer bestilling og køb af tid til behandling.

Disclaimer i forhold behandling, konsultationer, workshops, naturmedicinsk sundhedstest og onlineforløb:

En behandling er alternativ og komplementær, der kan ikke gives garantier for effekt.

Vi rådgiver om bl.a. kost, ernæring, homøopati, naturmedicin, behandling, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, general forståelse af din krops funktioner og behov i forbindelser med en behandling eller en naturmedicinsk sundhedstest.

Vi kan rådgive og vejlede, men er ikke læger, hvorfor råd, vejledning samt behandling ikke erstatter et besøg hos din læge.

Vi vil aldrig anbefale at du ændre lægeordineret medicin, skulle du alligevel have ønsket om dette SKAL du altid søge lægefaglig bistand.

Hvis din læge gerne vil vide noget om, hvordan og på hvilken baggrund vi rådgiver eller vejleder, sender vi gerne information herom til din læge.

Ønsker din læge specifikke informationer om dig, vil vi bede dig underskrive en erklæring med accept af udveksling af helbreds og personfølsomme oplysninger om dig

Hvis du har fået det indtryk, at vi har foreslået noget, som kan være i modstrid med det, din læge har sagt til dig, bør du:

Altid tale med din læge og kontakte os for at få en afklaring inden du følger vores vejledning og rådgivning.

Journal og registrering: Du skal være opmærksom på at vi på Center For Alternativ Behandling gemmer din journal digitalt (terapeut booking) og at du til en hver tid kan bede om at få den udleveret. Jfn. persondatalovgivningen.  Du bliver bedt om at give samtykke til at vi opbevare dine personfølsomme og helbredsoplysninger i forbindelse med din online booking og/ eller køb af Naturmedicinsk sundhedstest. Du kan se den fulde tekst ved at klikke på privatlivspolitik inden du bekræfter din booking.

Vi har tavshedspligt.

Reklamation: Som udgangspunkt har du IKKE 2 års reklamationsret på behandlinger, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer eller er utilfreds med din behandling. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Klage: ønsker du at klage over din behandling skal du i første omgang henvende dig til center for alternativ behandling på telefon 60 70 11 67 eller skrive en mail med en udførlig beskrivelse af dit klagepunkt, sammen med faktura nr.  Lykkes det mod forventning ikke at nå til enighed kan du, hvis betingelserne herfor er opfyldt klage til forbrug.dk

Særlige vilkår:

Når du modtager alternativ behandling vil din krop altid reagerer, det skal den og det er positivt—er du usikker på om dine reaktioner er normale skal du kontakte os for en snak—du skal aldrig gå og være usikker. Når du modtager manuel terapi som kranio sakral terapi, akupressur, zoneterapi, bindevævsmassage osv. vil du opleve at din krop bliver træt, måske lidt øm og tung, det er helt normalt, din krop har brug for tid til at omstille sig og bruger energien konstruktivt.

Du skal huske at drikke rigeligt vand når du har modtaget behandling, din krop har brug for ekstra væske.

Gå en tur i skoven, nyd årstiden og den friske luft flere gang om ugen, selv en lille tur er guld værd for din fysisk og dit mentale velvære.

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.