Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher ¨

Daglig leder og terapeut Jette Skovgaard Laubacher

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.13318832

Adresse: Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

E-mailadresse: Info@cfab.dk

Telefonnummer 60 70 11 67

Etableringsår: 1998

Booking:

Online: Ved online booking af tid til behandling modtager du kvitterings e-mail hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet

Du modtager samtidig, hvis det er første gang du bestiller tid online en e-mail, hvor du skal bekræfte dit samtykke til at vi på opbevare dine personlige oplysninger samt dine helbredsoplysninger.

Mail booking: ved booking af tid til behandling, modtager du en kvitteringsmail, hvor den specifikke ydelse, dato og tid er bekræftet

Du modtager samtidig, hvis det er første gang du bestiller tid online en e-mail, hvor du skal bekræfte dit samtykke til at vi på opbevare dine personlige oplysninger samt dine helbredsoplysninger.

Pr. telefon, mail, sms : ved booking af tid til behandling, modtager du IKKE en kvitteringsmail, du skal første gang du kommer til behandling udfylde en helbredserklæring samt en samtykke erklæring på at vi må opbevare din personlige og helbredsoplysninger.

Betaling:

Online booking: kan kun betales med kreditkort visa/dankort, mastercard via en krypteret og sikker løsning fra pensopay. Kredit oplysningerne er derfor ikke tilgængelige for center for alternativ behandling, beløbet trækkes med det samme.

Du kan ved online booking vælge at købe  klippekort til x antal behandlinger, du opnår en rabat se nærmere på www.cfab.dk – klippekortet er personligt.

Booking over telefon, mail eller sms: skal betales efter endt behandling og modtagelse af faktura på enten Bank overførsel til nykredit Nykredit Bank reg. 5491 1709840 eller mobile pay 66762.

Vær opmærksom på at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Afbestilling af tid til behandling:  Dette gælder både behandlinger booket online og over telefon, mail og sms. Du kan frit og uden omkostninger ændre eller afbestille din tid indtil 24 timer før bekræftet tid, afbestiller du efter vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 300.00.

Kommer du ikke og har du ikke afbestilt: Skulle du mod forventning ikke møde op til bestilt tid vil du blive faktureret den bestilte behandlings fulde pris.

Er du under 18 skal dine forældre eller din værge accepterer bestilling og køb af tid til behandling.

Særlige vilkår: særlige vilkår: en behandling må betragtes som en online konsultation på baggrund af de af klienten givne informationer samt helbredserklæring. En behandling er en tjenstydelse, hvorfor fortrydelsesretten på levering af tjenstydelser.

Vi gør opmærksom på at al behandling må betragtes som alternativ behandling og aldrig kan erstatte et besøg hos lægen. Der kan ikke gives garanti for effekt af behandling.

Klage: ønsker du at klage over din behandling skal du i første omgang henvende dig til center for alternativ behandling på telefon 60 70 11 67 eller skrive en mail med en udførlig beskrivelse af dit klagepunkt. Lykkes det mod forventning ikke at nå til enighed kan du hvis betingelserne herfor er opfyldt klage til forbrug.dk

Show Buttons
Hide Buttons