Forside

Naturmedicinsk Sundhedstest

En Naturmedicinsk Sundhedstest kan indikere ubalancer, hvilket i sig selv giver en bred oplysende test og med den efterfølgende gennemarbejdning af resultatet, også et meget specifikt regenerations program. 

Naturmedicinsk sundhedstest til dyr

Er for dig, der kan genkendende bare et enkelt af nedenstående problematikker og søger indsigt inden for det alternative og komplementære sundhedsområde.

Dit dyr Ikke er velfungerende, dets almene tilstand er belastet, Har problematikker og symptomer, der ikke kan forklares eller du har brug for at athjælp til at finde det rigtige foder og de rigtige tilskud

MANUEL TERAPI til børn og voksne

Kombinations behandling:

En kombinations behandling er en kombinations af nedenstående manuelle behandlingsformer samt arbejder vi med bevægelse, vejrtrækning, vi benytter termograf, LTS og Infrarød terapi.

Kranio Sakral Terapi

Glæd dig til en meget blid, men alligevel dybtgående og effektiv manuel terapiform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio Sakral Terapi tager udgangspunkt i området fra kraniet til haleben, men er brugbar på hele kroppen – sakral pulsen kan mærkes og manipuleres overalt på kroppen og skaber derved balance –

Zoneterapi

Når du ankommer til en zoneterapi behandling kan du se frem til at starte med et dejligt fodbad med urter, der er med til at blødgøre og energioptimerer, sådan at behandlingen bliver så effektfuld som mulig.

Zoneterapi bygger på den opfattelse, at fødderne kan opdeles i zoner, hvor hver af kroppens dele og organer er forbundet med en zone  på fødderne. Disse er forbundet med kroppens organer via nerve- eller energibaner, Det er gennem påvirkning, at kroppen aktiveres til at starte selv-helbredelse.

Akupunktur

På Center For Alternativ Behandling benytter vi vakuum, tryk, lydbølger, tapping, magneter og nåle, når vi behandler.

Vi arbejder med fokus på individuel metode og behandling, efterbehandling og selvhjælp fremadrettet – og så er det øvrigt smertefrit –

AKUPUNKTUR/AKUPRESSUR

Allergi

Medicinfri behandling af allergi

Vi behandler med baggrund i Orthomolekylær terapi, hvilket betyder terapiformer der ikke er fremmede for kroppen, Vi tester kinesiologisk, vi bruger Hippo healing som primær behandlingsform og støtter op med tapping, vi checker din vitamin og mineral balance og vi afslutter med endnu en kinesiologisk test for at følge effekten.

Kostomlægning:

Om ønsket er at tabe sig, leve et sundere liv, blive en allergi kvit, er sygdoms betinget, er led i et genoptræningsforløb eller at ændre livsstil er Center For Alternativ Behandling klædt på til opgaven

Sportsskader

Går du rundt med skader fra tidligere tiders sports aktiviteter, en ny akut opstået skade eller kan du ikke kommer af med smerter og låsninger fra ovenståene.

Alle får skader i større eller mindre grad, når der dyrkes sport eller anden aktivitet, det er næsten ingen der kan sige sig fri og det er desværre de skader vi nogle gange oplever som pludselig smerter, der kommer uden egentlig årsag.

PSYKOTERAPI

AVHTT®Psykoterapi

Vi tilbyder psykoterapi indenfor den kropsorienteret psykoterapi, der er en terapeutisk retning, der bygger på samspillet mellem krop og sjæl. AVHTT®psykoterapi er en videre udvikling af kropsorienteret balanceret psykoterapi, hvor kost, vitaminer, mineraler, manuelle behandlinger, vejrtrækningøvelser, bevægelse og træning går hånd i hånd med traumeterapi og udviklingspsykologiske læringsterapeutiske og neuropædagogiske retninger.

Traumeterapi

Hippo-healing og Tapping er nøgleordene når vi snakker traumestrategi arbejde inden for AVHTT®Psykoterapi, det er en fantastisk og enkel metode til at hjælpe et traume på vej væk fra fokusområdet og samtidig giver det klienten mulighed for at være en del af efterbehandling og på egen hånd kunne handle frem mod en styrket fremtid.

Skolevægring

Tidlig indsats er vigtigt, her handler det ikke om alder, men om at gribe fat i os, ved den første mistanke om at barnets eller den unges fravær kunne være begyndende skolevægring.

Skolevægring er dog et komplekst fænomen og derfor tilpasses handleplanen den enkelte, familien og skolen, så processen er tryg og overskuelig for alle.

Stresshåndterings forløb

Om du vil forebygge stress eller du står midt i en akutsituation, kan et stress håndterings forløb være en rigtig god  hjælp på din vej til at komme igennem en stressudfordring og samtidig forebygge yderligere stresspåvirkning.

AVHTT®Hesteassisteret psykoterapi

Hesteassisteret psykoterapi eller rideterapi er en terapiform, der bygger på samspil mellem menneske og dyr, hvor øvelsesarbejdet og samværet (relations terapi) med hesten eller ponyen, samt terapeutens guidelines og samtaleterapi indgår som et hele.

MANUEL TERAPI til dyr

Hest

Center For Alternativ Behandling kan med udgangspunkt i de forskellige behandlingsformer afhjælpe mange af de problematikker vi oplever med vores heste i dag.

Hund og kat

Hunde og katte har også brug for at få løst op for diverse spændinger og traumer, som kroppen gemmer på.

Gennem grundig undersøgelse og behandling af hunden eller katten, vil det i de fleste tilfælde være muligt at finde og afhjælpe både kroniske og akutte skader eller påvirkninger.

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak inden en evt. behandling er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 70 11 67 eller maile til info@cfab.dk

Scroll to Top