Forside

Naturmedicinsk Sundhedstest

En Naturmedicins Sundhedstest kan indikere ubalancer, hvilket i sig selv giver en bred oplysende test og med den efterfølgende gennemarbejdning af resultatet, også et meget specifikt regenerations program. 

Naturmedicins Sundhedstest til dyr 

er for dig, der kan genkendende bare et enkelt af nedenstående problematikker og søger indsigt inden for det alternative og komplementære sundhedsområde.

Dit dyr Ikke er velfungerende, dets almene tilstand er belastet, Har problematikker og symptomer, der ikke kan forklares eller du har brug for at athjælp til at finde det rigtige foder og de rigtige tilskud

MANUELLE BEHANDLINGER til børn og voksne

Kombinations behandling:

En kombinations behandling er en kombinations af nedenstående manuelle behandlingsformer samt arbejder vi med bevægelse, vejrtrækning, vi benytter termograf, LTS og Infrarød terapi

Kranio Sakral Terapi

Der er en meget blid men alligevel dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio Sakral Terapi tager udgangspunkt i området fra kraniet til haleben, men er brugbar på hele kroppen – sakral pulsen kan mærkes og manipuleres overalt på kroppen og skaber derved balance –

Zoneterapi

Bygger på den opfattelse, at fødderne kan opdeles i zoner, hvor hver af kroppens dele og organer er forbundet med en zone  på fødderne. Disse zoner kaldes ”reflekszoner”.

Reflekszonerne er forbundet med kroppens organer via nerve- eller energibaner og kaldet meridianbaner. Det er gennem påvirkning af meridianbanerne at kroppen aktiveres til at starte selv-helbredelse.

AKUPUNKTUR/AKUPRESSUR

Akupunktur

Akupressur og Akupunktur er en 3-4.000 år gammel teknik med oprindelse i Kina, som anvendes til at forebygge og behandle sygdomme ved indstik af tynde nåle eller ved trykmanipulation i forskellige punkter på kroppen.

På Center For Alternativ Behandling benytter vi vakuum, tryk, lydbølger, tapping, magneter og nåle, når vi behandler.

Allergi

På Center For Alternativ Behandling er vores tilgang til allergi ganske enkel.

 ” Allergi er et sår,der skal helbredes”

For lige som såret giver det gener der ændre vores livskvalitet markant, for nogle i årevis  og for andre i perioder. 

Kostomlægning:

Om ønsket er at tabe sig, leve et sundere liv, blive en allergi kvit, er sygdoms betinget, er led i et genoptræningsforløb eller at ændre livsstil er Center For Alternativ Behandling klædt på til opgaven

Traumeterapi

Hippo-healing og Tapping er nøgleordene når vi snakker traumeterapi, det er en så fantastisk og enkel metode til at hjælpe et traume på vej væk for fokusområdet og samtidig giver det klienten mulighed for at være en del af efterbehandling og på egen hånd kunne handle frem mod en styrket fremtid.

Sportsskader

Går du rundt med skader fra tidligere tiders sports aktiviteter, en ny akut opstået skade eller kan du ikke kommer af med smerter og låsninger fra ovenståene.

Alle får skader i større eller mindre grad, når der dyrkes sport eller anden aktivitet, det er næsten ingen der kan sige sig fri og det er desværre de skader vi nogle gange oplever som pludselig smerter, der kommer uden egentlig årsag.

Hesteassisteret Psykoterapi og Rideterapi

MANUELLE BEHANDLINGER til dyr

Hest

Center For Alternativ Behandling kan med udgangspunkt i de forskellige behandlingsformer afhjælpe mange af de problematikker vi oplever med vores heste i dag.

Hund og kat

Hunde og katte har også brug for at få løst op for diverse spændinger og traumer, som kroppen gemmer på.

Gennem grundig undersøgelse og behandling af hunden eller katten, vil det i de fleste tilfælde være muligt at finde og afhjælpe både kroniske og akutte skader eller påvirkninger.

På Center for alternativ behandling er vi helheds og årsagsbehandlere

  Har du lyst til at uddanne dig så er AVHTT®Udannelser et godt sted at starte.

 • Reflexzoneterapi til hund og kat
  Reflexzoneterapi til hund og kat
 • Kinesiologisk test metode
  Kinesiologisk test metode
 • Urtekundskab til hest og pony
  Urtekundskab til hest og pony
 • Førstehjælp til hest og pony
  Førstehjælp til hest og pony
 • Meridian Massage
  Meridian Massage
 • Tapping til hest, hund og kat
  Tapping til hest, hund og kat

VI ER UVILDIGE OG IKKE AFHÆNGIGE AF PRODUCENTER OG SALGS ORGANISATIONER

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplementær behandling ikke kan erstatte en konsultation hos din læge.

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak inden en evt. behandling er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 70 11 67 eller maile til info@cfab.dk

 

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.