Zoneterapi

En  zoneterapi behandling tager ca. 45 min og indbefatter et fodbad med urter der klargør foden til at modtage behandlingen.

Zoneterapi er en form for massage af fødderne, der bygger på den opfattelse, at fødderne kan opdeles i zoner, hvor hver af kroppens dele og organer er forbundet med en zone  på fødderne. Disse zoner kaldes ”reflekszoner” disse reflekszonerne er forbundet med kroppens organer via nerve- eller energibaner også kaldet meridianbaner.

Det er gennem påvirkning af meridianbanerne at kroppen aktiveres til at starte selv-helbredelse.

En zoneterapi behandling tager ca. 45 min og indbefatter et kort fodbad med urter, der gør foden klar til at modtage behandlingen samt efterfølgende afslapning i 10 inden vi afslutter og du får tilbudt et glas kildevand.

Zoneterapi en rigtig fornuftig behandlingsform for både børn, unge og ældre. Zoneterapi her gennem tiden fået skyld for at være meget smertefuldt, dette er dog en skrøne og vi på Center for alternativ behandling går ind for så smertefri en behandling som muligt.

Vi behandler IKKE spædbørn med Zoneterapi, men anbefaler Kranio Sakral Terapi.

Tager du medicin eller har du en kroniske sygdom SKAL du oplyse dette ved den første behandling.

Er du gravid er det en god ide at vente med at få zoneterapi til du er over 4 måneder henne.

 Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til zoneterapi, udført af en RAB-registreret zoneterapeut, der indberetter elektronisk til ”danmark”, når der foreligger en lægelig stillet diagnose. Læs mere om ”danmark”s takster her.

Bivirkninger og eftervirkninger: 

Der er sjældent bivirkninger efter en zoneterapi behandling, men man kan sagtens opleve træthed, øget vandladning samt en misfarvning af urin og hovedpine i det første døgn efter en behandling – dette er naturligt og vidner om at behandling har sat gang i første del af selv-helbredelsen nemlig udrensningen så kroppen kan arbejde uhindret.

Du skal drikke rigeligt i de første dage efter en behandling, netop for at hjælpe denne udrensning.

Oplever du at du bliver nervøs skal du altid kontakte din læge eller Center For Alternativ Behandling der kan guide dig.

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplementær behandling ikke kan erstatte en konsultation hos din læge.

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.