Hippo-Healing

HIPPO HEALING

Hippo Healing er udviklet af Jette Skovgaard Laubacher, der i årevis har arbejde med netop healing af det hele menneske /det hele dyr  ud fra princippet om at arbejde med årsager og ikke symptomer.

Hippo healing er unik netop fordi det er et enkelt og meget blid redskab, med stor virkning for helheden i kroppens helbredelses process. Associationen til foldhest (hippo) er ganske enkel grundet den store effekt på “tunge” problemer og symptomer.

Hippo-Healing er årsagsbehandling og enhver behandling starter med at klarlægge årsager og indsnævre disse sådan at en egentlig behandling kan begynde.

Fra den egentlige behandling med Hippo-Healing starter til klienten mærker effekt er ganske kort.

Hippo Healing er yderst effektiv som eneste terapiform i forbindelse med fobier, pludselig opstået angst, eksamen og præstations angst, afvænning af forskellige misbrug osv:

Det er dog i sammenhæng og som en del af en behandlingsforløb at hippo healing virkelig kommer til sin ret.

Behandlingforløb hvor hippo- healing er en effektiv medspiller:

Mennesker:

Traume behandling

Allergi

Kostomlægnings forløb

Afvænnings forløb

Spiseforstyrrelser

Selvværds problematikker

Efterværn efter større operationer, traumer, ulykker osv.

Rytterangst

“glemt” angst – angst der ikke er tydelig i hverdagen, men har negativ betydning for en persons reaktions mønster i dagligdagen.

For dyr:

Traume behandling

Adfærdsregulering

“glemt” angst – angst der ikke er tydelig i hverdagen, men har negativ betydning for et dyrs reaktions mønster i dagligdagen.

Efterværn efter større og traumatiske operationer, ulykker osv.

Transport problematikker

Hippo-Healing er fuldstændig smertefrit.

 

Vi gør opmærksom på at alternativ og komplimentær behandling ikke kan erstatte kontakt til lægen ved lægefaglige spørgsmål.