Hest

Heste har som mennesker brug for at få løst op for diverse spændinger og traumer, eneste forskel er at heste ikke kan fortælle os, hvor det gør ondt eller er ubehageligt.

Mange heste går med skævheder, der påvirker deres adfærd, eller trænings iver—gennem behandling kan disse skævheder rettes/ændres så hestene bliver forandrede i hverdagen og samværet bliver optimalt.

Det er kan være svært, at finde den direkte årsag til de problemerne vi har med vores hest —med mindre det er et synligt sår, en brækket knogle osv. men vi kan mærke på vores hestes adfærd at noget ikke er korrekt.

Center For Alternativ Behandling kan med udgangspunkt i de forskellige behandlingsformer afhjælpe mange af de problematikker vi oplever med vores heste i dag.

Gennem grundig undersøgelse og behandling af hesten, vil det i de fleste tilfælde være muligt at finde og afhjælpe både kroniske og akutte skader eller påvirkninger.

Erfaringen har vist, at heste altid skal behandles ud fra et helheds syn – at årsagen skal findes og at både den aktuelle skade, almen tilstanden, foder, tilskud, træning, skade historik , opstaldningsform osv. er vigtige faktorer for succes med behandling af heste.

Flg. problematikker kan erfaringsmæssigt afhjælpes

Sædstrengsadherance/fibrose

Halthed

Skævheder og spændinger i for og bagpart

Stress – vævning og krybbe bidning

Adfærdsproblemer

Angst

Forfangenhed

EMS

Allergier

Hov problemer – gentagne hov bylder – svage hove

Både akutte og ældre sene, muskel og led skader

Immunforsvar

Forgiftninger

Vitamin og mineral balance/ubalancer

Hvinskhed

Traumer

Foderproblemer 

Alternativ orme strategi

Har du problemer eller skader der ikke er nævnt her er du velkommen til at kontakte os for en snak på 60 70 11 67

En helt almindelig behandling tager ca. halvanden. Det er vigtigt at hesten  får rigeligt at drikke, samt for mulighed for at gå lidt rundt inden turen hjem.

Har du ikke mulighed for at komme til Center For Alternativ Behandling med din hest—eller mener du at det vil være bedste med behandling i hjemstalden, har du mulighed for at bestille hjemmebesøg.