Foderplan

Foderplan med Naturmedicinsk Sundhedstest

At udarbejde en foderplan er i vores øjne et vigtigt område, hesten er ikke en maskine og skal ikke have det samme som naboen. Vi vægter den individuelle tilgang til foder.

Mange problemer skyldes foderproblematikker, heste bliver fodret efter normer der ikke står mål med aktivets niveauet,  uhensigtsmæssig fodring kan afstedkomme helbredsproblemer fx: forfangenhed, ems, for meget eller for lidt huld osv.

Stråfoder er basisfoder og det skal der være rigeligt af for at hesten kan fungerer optimalt og danne den spyt produktion, der er så vigtig for hestens optagelse af både næring, vitaminer og mineraler i fodret.

Når du bestiller en naturmedicinsk sundhedstest med foderplan skal du svare på følgende i beskedfeltet.  

Hvad er dit mål med at få lavet en foderplan til din hest

Hestens race

Hestens alder

Hestens temperament / skal der ske ændringer

Hestens nuværende huld /send gerne et billede

Hestens mulighed for stråfoder / hø / wrap

Hvis du står opstaldet har du formentlig nogle forskellige begrænsninger fx. fodermidler der er incl. i opstaldningen du gerne vil gøre brug af,  opbevaringsmuligheder osv.

Yderligere information fx. allergi, dårligt immunforsvar om efteråret og vinteren, tendens til kolik, hovbylder, spiserørsforstoppelse osv.

Har du andre kommentarer skriver du selvfølgelige også.

Vi har testampuller fra flere producenter, hvilket betyder at vi kan vejlede og finde den mest optimale foderblanding eller det mest optimale tilskud.

Har du andre ønsker mht. foder er det intet problem at lave en foderplan med dette foder. Vil vil dog altid forsøge at finde et foder der tilgodeser din hests behov og stemmer det ikke overens med det foder du ønsker at bruge eller har adgang til vil vi anbefale andet eller forsøge at optimere.

Vi gør dog opmærksomme på at vi ikke hverken sælger eller formidler aftaler med diverse firmaer – vi er helt uafhængige.

Vi vil gerne takke alle de fantastiske producenter, der sørger for at vi har produkter vi kan testet på, vi er glade for samarbejdet. 

 Bestilling af Naturmedicinsk Sundhedstest med foderplan

 

Vi gør opmærksom på at en alternativ og komplementær konsultation aldrig kan erstatte et besøg hos din dyrlæge.


close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Privatlivs og cookie politik *

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.