Sommereksem

Nu lover de varmegrader og at foråret er på vej, det burde betyde at vi hesteejere kan se frem til en fantastisk tid efter en våd og kold vinter, men for mange betyder det i stedet bekymring for, hvordan forår og sommer skal forløbe.

For de hesteejere, der har sommereksem med i deres planlægning, er denne tid fyld med bekymring og spekulationer over om der kunne være et produkt i handlen, der i år kunne give hesten lindring for mitterne og symptomer der opstår i kølvandet.

De fleste der kender til sommereksem, kender også til behandlingen, der i bund og grund handler om at symptom behandle med eksemdækken og/eller diverse tilskud og smørelser, der er på markedet.

Det største problem med behandling er, at det er symptombehandling og at det er en behandling der skal gentages år efter år, så både for hesten og for ejer er det en uholdbar løsning.

Generelt er problemet at man ikke finder ind til selve årsagen til symptomet sommereksem, da årsagsbilledet ikke er klarlagt og ofte ikke bliver det med baggrund i et rimeligt omfattende og omkostnings tungt forløb for den enkelte hesteejer, men også fordi sommereksem efterhånden er blevet accepteret som noget man må regne med inden for visse racer samt i visse perioder og områder. Samtidige er symptombehandlingen desværre blevet anerkendt som eneste effektive behandlingsmetode.

Som holistisk årsagsbehandler har jeg bare utrolig svært ved at acceptere dette på både hestenes og ejernes vegne. Det er nemlig muligt at finde ind til årsagen eller årsagerne, det er også ofte muligt at behandle denne eller disse, med et godt resultat, det kræver selvfølgelig at man finder årsagen eller årsagsbilledet for den enkelte hest.

En Naturmedicinsk Sundhedstest er et rigtig godt sted at starte og på den baggrund kan behandling af sommereksamen starte op.

Det er nemt og enkelt for dig at få lavet en Naturmedicinsk Sundhedstest på din hest, du skal hverken have en behandler ud eller transporterer din hest et bestemt sted hen. Du bestiller og modtager testsæt med posten som du sender tilbage med en spytprøve og en hårprøve og inden for 2-5 hverdags døgn fra vi modtager testen retur, har du resultatet, samme med et regenerationsprogram (behandling og genopbygning) du har samtidig mulighed for at ringe til os for en snak om netop din hest.

Som ejer skal man først og fremmest være klar over at en Naturmedicinsk Sundhedstest i sig selv ikke er en behandling, men en vej til at finde årsagen/årsagerne sådan at en behandling kan påbegyndes.

Når du får lavet en naturmedicin sundhedstest får du altid rådgivning, der er målrettet din hest på årsagsniveau, du bliver vejledt mht. behandling og det videre forløb med baggrund i testen og det individuelle årsagsbillede, der er fremkommet ved testen.

Det betyder selvfølgelig også, at har du 2 heste med sommereksem kan det være 2 forskellige årsags problematikker, der skal behandles ud fra og dermed også 2 forskellige behandlingsforløb.

Dette kan lyde sært, når det er samme diagnose, men det er ikke desto mindre fakta – Problemet med diagnosen sommereksem er at den dækker over uendelige mange årsager og er det jeg plejer at kalde en skraldespands diagnose –

Har du lyst til at høre mere om din hests muligheder så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 70 11 67 eller mail: info@cfab.dk –

Du kan også tage beslutningen med det samme og bestille en Naturmedicinsk Sundhedstest

Vær opmærksom på at vi IKKE er sælgere og vi er derfor fuldstændig uvildige i valget af produkter, mærker osv. til behandling, kostomlægning osv.

Vi gør opmærksom på at ovenstående Naturmedicinsk Sundhedstest er at betragte som alternativ komplementær behandling og ikke må bruges i stedet for dyrlæge.

Vi gør opmærksom på at en alternativ og komplementær konsultation aldrig kan erstatte et besøg hos din dyrlæge.


close

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud i din indbakke

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

About Center For Alternativ Behandling - Jette Skovgaard Laubacher

View all posts by Center For Alternativ Behandling - Jette Skovgaard Laubacher →