Hpv og andre vaccine bivirkninger

En hver bivirkning er forfærdelig, men en bi-virkning der er afstedkommet af en vaccine er nærmest ubærlig –

På Center For Alternativ Behandling har vi stor erfaringer med disse vaccine bi-virkninger og har valgt at bruge vores viden og kompetance på at hjælpe bivirknings ramte videre.

Det er vores helt klare opfattelse at enhver ramt skal have mulighed for individuel hjælp og behandling,

At enhver person har individuelle problematikker og at det er udslagsgivende for den behandling og det forløb som den bi-virknings ramte skal følge.

Derfor går vi ikke ind for fastlagte kostplaner, vitamin og mineral planer eller generelle anbefalinger – der findes en del kostplaner på nettet, som er ganske udmærkede, at arbejder ud fra, det vil dog hos os altid være vejledende og den optimale behandlingsplan eller manual vil være individuel og afstemt efter den enkeltes belastninger og almene konstitution.

En behandling hos Center For Alternativ Behandling, starter altid med en samtale og en test, det er så op til klienten og behandleren i samarbejde at finde det optimale for den enkelte klient

Dog ligger det helt fast at det aller første der skal ske er, at personen skal testet for intolerancer, vitamin og mineral ubalancer samt vaccineskader og komplikationer – til detter bruger vi en naturmedicinsk sundhedstest, der giver et klart og nøjagtig billede af den enkeltes situation, belastninger samt kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Ud fra dette sammensætter vi en behandlingplan der indeholder bla. kostomlægning, vejledning om vitaminer og mineraler, udrensning og sidst men bestemt ikke mindste afbalancering af kroppen.

Denne kombination har gennem tiden vist sig yders effektiv, netop fordi det er kombinationen i behandling der, gør kroppen i stand til både at udrense, men også at genopbygge og genoptræne.

Hvor lang tid det tager, er individuelt og kommer helt an på den enkelte og de belastninger som klienten har, men et forløb over 6 mdr. er ikke ualmindeligt. Når det er sagt så ligger det største arbejde hjemme hos klienten, hvor kostomlægningen skal sættes i værk som noget af det første.

Det er normalt at vi tager en række terapi former i brug, sådan at vi kan nå hele vejen rundt om klienten – det vil ikke være unaturligt at både:

Kost

Vitamin og mineralterapi

Zoneterapi

Kranio sakralterapi

homøopati

– en hjælp til at klare den psykiske belastning kan være blomstermedicin fra fx Dr. Bach, tankefelts terapi eller hypno-healing.

Fælles er synegien i kombinationen

Har du spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakt os på telefon 60 70 11 67