Kinesiologisk Muskeltest

1.500,00 kr.

26 januar 2025 fra kl. 10.00 til kl. 17.00

En let og enkel testmetode til hjælpe dig med at vælge rigtige for enten dig, dine kære,  dit dyr eller professionelt for dine klienter.

 

Kategori: Tag:

En let og enkel testmetode til hjælpe dig frem til det rigtige for enten dig, dine kære,  dit dyr eller professionelt for dine klienter.

Se kinesiologisk muskeltest, som et kommunikationsredskab med kroppen, der giver mulighed for at finde den bedste vej til at frigive energi og ophæve blokeringer, så kroppens selvhelbredende kræfter kan fungere optimalt.

Vi bliver ofte i tvivl at kunne bruge kinesiologisk muskeltest gør det lidt nemmere at finde vej i den jungle af tilskud, urter, homøopati, vitaminer, mineraler, olier, foder osv. som vi bliver præsenteret for i medierne eller butikken.

Både når vi er private og gerne vil gøre det bedste for vores dyr, men også når vi som professionelle bliver spurgt eller tænker vi kunne støtte vores behandling op med en kur eller et tilskud så er det godt at kunne testet sig frem.

På dette kursus lære du at testet på muskler. Du lærer at “mærke” effekt eller ingen effekt og bruge din viden konstruktivt.

Vi arbejder både med og uden surrogat (stedfortræder) og med forskellige metoder, der kan tilpasses den enkelte situation.

Vi øver så du er helt klar på teknikken og kan bruge din nye viden med det samme

Kurset indeholder:

 

Undervisning i muskeltest på mennesker med og uden surrogat (stedfortræder)

Undervisning i muskeltest på dyr med og uden surrogat (stedfortræder)

Undervisning i muskeltest af flere forskellige produkter, her under homøopati, urter, vitaminer og mineraler samt foder

Undervisning af muskeltest af dosis og tidshorisont

 

Kurset kan afholdes på andre lokaliteter ved minimum 10 kursister, egnet undervisningslokale samt mulighed for øve-klienter (heste, hunde og katte) – ring endelige for en snak.

 

Scroll to Top